Kapaklı daha modern görünüme kavuşacak

Kapaklı Belediyesi ilçenin muhtelif noktalarında kaldırım ve yol onarım çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, '' İsmetpaşa Mahall

GÜNDEM 23.07.2013 22:36:00 0
 Kapaklı daha modern görünüme kavuşacak
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ilçenin muhtelif noktalarında devam eden kaldırım ve yol onarım çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.
 
EKİPLERİMİZ GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYOR
Kapaklı’da artık yeni bir dönemin başladığını sözlerine ekleyen İrfan Mandalı, “Dönem artık beton asfalt ve modern parke taş yolları dönemidir. Halkımızın her geçen gün daha huzurlu ve modern bir Kapaklı'da yaşaması için gece gündüz demeden çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.  Şuan kaldırım yapım çalışmaları İnönü Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde tüm hızıyla devam ediyor. Kaldırım yapımında (görme engelli kılavuz ve uyarıcı yüzey taşları, beton parke taşları, andezit bordür,beton bordür)  malzemeler TSE standartlarına uygun  olan malzemeler kullanılıyor. 40x40x6 santimetre batlarında karayolu sarısı renkte hissedilebilir yüzey taşları (kılavuz taşı ve uyarıcı yüzey taşı) ile döşeme kaplaması yapılıyor.
 
ÇALIŞMA YAPILACAK CADDE VE SOKAKLAR
 Sokak başlarında tekerlekli sandalye veya çocuk arabası kullanımı için projesine uygun olarak maksimum yüzde 8 eğimli rampa yapılıyor. Kaldırım yenileme çalışması yapılacak cadde ve sokaklar şöyle sıralanıyor:  İnönü Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi ve Volkan Caddesi.İsmet paşa Mahallesi Bülent Ecevit Caddesi, Levent Caddesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, 25.Sokak, 49.Sokak, 46.Sokak, 62.Sokak, 45.Sokak, 50.Sokak, 43.Sokak, 48.Sokak, 47.Sokak, 30.Sokak, 77.Sokak, 38.Sokak.
 
 
 
ERBAY CADDESİ’NDE İSE YOL ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Erbay Caddesi’nde ise yol onarım çalışmalarına geçtiğimiz hafta itibari ile başladığını ifade eden Başkan İrfan Mandalı, “2 bin metrekare yerde bozulan bölümler kepçe ile sökülüp yerlerine cesan koyularak beton dökülüyor” dedi.  Çalışmalara Mevlana Camii’nin önünden başlandığını söyleyen Mandalı, çalışmaların Yıldız Caddesi yol ayrımında sürdüğünü kaydetti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ