Yeni polisler bilgilendirildi

Tekirdağ İl Merkezinde yeni göreve başlayan Polis Memurlarına yönelik, atanmış oldukları birimlerde adaptasyon sürecini kısa atlatmaları ve daha verimli hizmet vermeleri amacıyla Emniyet Müdürlüğü Topl

GÜNDEM 21.07.2013 23:10:00 0
 Yeni polisler bilgilendirildi
İŞİNİZİ SEVİN
İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Psikolog Gözde Kayabülbül’ün verdiği seminerde yeni polis memurları; atanmış oldukları birimlerde bilgilere daha kolay ulaşabilmek, kaygı ve tedirginliklere yol açabilecek belirsizliklerin giderilmesi ve çalıştıkları birimlere uyum sağlayabilmede nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konularda bilgi sahibi oldu. İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz  seminer sonrası yaptığı konuşmada, mesleğin, hiyerarşi ve disiplin mesleği olduğunu bunun yanında meslek içerisindeki birliktelik, kardeşlik ve dostluğun çok önemli yeri olduğunu belirterek “İl merkezinde ve ilçelerde güçlü bir kadroya sahibiz ve mesleğin başında böyle bir ilde göreve başlamak büyük bir şans” dedi. Polislerin, mesleğinde başarılı olmasını istediklerini ifade eden Yılmaz, polislerden işlerini sevmelerini istedi.
 
TEŞKİLATIN ONURUNU EN ÜSTTE TUTUN
Yılmaz, polis teşkilatının büyük bir aile olduğunu ifade ederek “Bu ailenin birer ferdi olduğunuzu unutmayın. Bundan sonraki mesleki, sosyal ve özel yaşamlarınıza daha da dikkat ederek özen gösterin. Teşkilatımızın onurunu, gururunu her zaman en üstte tutarak yaşamlarınızı sürdürün” tavsiyelerinde bulundu.

Haber / Gökhan TEKER