Tıltak için iftar yemeği verdiler

Karaağaç Belediyesi ve belediye çalışanları tarafından, geçtiğimiz hafta çöp toplama alanında meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden mesai arkadaşları Rıza Tıltak’ın ölümün?

GÜNDEM 20.07.2013 01:56:00 0
 Tıltak için iftar yemeği verdiler
KATILIM YOĞUN OLFU
Meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden Rıza Tıltak’ın yedisi dolayısıyla okunan Kuran-i Kerim’in ardından ezanla birlikte oruçlar açıldı. Düzenlenen iftar yemeğine Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Karaağaç Belediye Meclis Üyeleri,  Çerkezköy İlçe Jandarma Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Dursun Bilal, muhtarlar, belediye personeli, Rıza Tıltak’ın yakınları ile vatandaşlar katıldı.
 
UNUTMADIK
İftarın ardından konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel “Geçtiğimiz hafta çöp toplama alanında yaşanan tatsız iş kazasında hayatını kaybeden personelimiz Rıza Tıltak’ı unutmadık. Belediye personelimiz ile birlikte vefatının yedinci gününde rahmetli arkadaşımız için mevlit okutup iftar yemeği verdik. Rıza Tıltak’a Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyorum” dedi. Yücel, Ramazan-ı Şerif’in birleştirici ve bütünleştirici ikliminin hep birlikte yaşandığı bu günlerin toplumun huzur ve refahına dönüşmesini temenni etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ