Başkan Aday Adayı Sivri’den ÇTSO’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

GÜNDEM 20.07.2013 01:40:00 0
 Başkan Aday Adayı Sivri’den ÇTSO’ya ziyaret
ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ
 Dün saat 15.00’da CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Edip Bülent Uğraş ile birlikte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na giden Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri,  ÇTSO Başkan Vekili Mehmet Danyeli, Başkan Yardımcısı İsmail Akın, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Seçkin, Dilaver Burak, Göksel Bozdağ ve Meclis Başkan Yardımcısı Gürel Kızılto tarafından karşılandı. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ise Ankara’da olması dolayısıyla ziyarete katılmadı.
 
HEM DESTEK, HEM BİLGİ ALMAK İSTEDİK
 Ziyarette konuşan Ensar Sivri zorlu bir yola çıktıklarını belirterek, “Allah’ın izniyle bir yola çıktık ve hem örgütlü hem de başarılı olan ÇTSO yönetimini ziyaret etmek istedik. Sizlerden hem destek almak hem de çalışmalarınız hakkında bilgi almak istedik. Yaptığınız çalışmalar bizlere en iyi şekilde örnek olacağı için karşılıklı sohbet havasında bilgi almaya geldik. Yeni oluşan ÇTSO yönetimine de görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
 
“DESTEK VE BİLGİ ALMAK İSTEDİK”
 ÇTSO olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Danyeli, “Aday adaylığınızın hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bugüne kadar aday adayları ÇTSO’yu ziyaret ediyor muydu bilmiyorum ama benim burada görev aldığım dönemlerde böyle bir şey olmadı. Bu konuda da bir ilki başlattınız. Biz yönetim kurulu olarak yeni bir ekibiz ve Mayıs ayında gerçekleştirilen seçilmelerle göreve geldik. Odanın çalışmalarını devam ettiriyoruz ve yeni projelerimiz var” diye konuştu.
 
“TİCARİ ARAÇTA TEKİRDAĞ’IN 3 KATIYIZ”
 CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Ensar Sivri, odanın yeni başlatmış olduğu kredi kartı ile tahsilat işleminin yerinde bir karar olduğunu ifade ederken, gerçekleşmesi planlanan başka bir çalışma hakkında da bilgi veren Danyeli, “K belgelerinin Çerkezköy’de olmasıyla ilgili bir çalışmamız var. Genel başkanla konuşurken ilçeler bazında müracaat olmadığını öğrendik. Ulaştırma Bakanlığı ve yerel trafikten belgelerimizi aldık ve hazırladık. Tek bir emsal var o da Van Erciş’tir. Bizimki de olabilir. Çerkezköy’de ticari araç sayımız Tekirdağ’dan bile çok daha fazladır. Bununla birlikte takoğraflar ve ehliyetler değişecek. Tekirdağ’ın bu yükü paylaşması gerekiyor. Çerkezköy’de çok yoğunluk var. Çorlu’ya yakın bir ticari kaygımız var. Ticari araçta Tekirdağ’ın üç katıyız. Odalardaki çalışmalara bakıyoruz ve ona göre çalışmalarımızı yürütüyoruz” diye konuştu.
 
ÜYELERE KATKI SAĞLAYACAK
 K belgesi uygulamasının Çerkezköy’de bulunan vatandaşlara büyük fayda sağlanacağına inandığını belirten Ensar Sivri, “Mutlaka bunlar burada olmalıdır. İstanbul’da Ulaştırma Bakanlığı’nın ofisi çok kötü. Burada inanılmaz sıkıntılar yaşanıyor. Tekirdağ bunu başardı ve siz de bunu mutlaka yapmalısınız. Üyelerinize çok büyük bir katkı sağlamış olursunuz. Çok büyük hizmet yapmış olursunuz. Pasaport bürosu vizeyle ilgili bir büroda olabilir, bu da büyük bir zaman geciktirmesi yaşatıyor. İnşallah çalışmalarınızda ve projelerinizde başarılı olursunuz” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ