Belediyeden iftar yemeği

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile Mahalle Muhtarlarına iftar yemeği verdi.

GÜNDEM 18.07.2013 23:17:00 0
 Belediyeden iftar yemeği
KATILIM YOĞUN OLDU
Rumeli Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine  Tekirdağ  Valisi Ali Yerlikaya’nın yanı sıra, 8. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Küçük, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Belediye Başkan Yardımcıları  Mehmet Özen, Av. Nevim Kaçar ve  Sinan Çetiz  ile çok sayıda davetli katıldı.
 
ŞEHRİMİZ ÇOK ÇABUK BÜYÜDÜ
Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen’in dua yaptığı yemekte kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç “Sizinle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduk. Ramazanınızın hayırlı olmasını diliyorum. Çok çabuk büyüyen bir şehiriz, Büyükşehir statüsüne geçtiğimizde de hizmetler daha kaliteli olacak. Daha nice Ramazanlarda görüşmek üzere hepinize sağlık sıhhat diliyorum” dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER