Haber ailesi iftarda buluştu

Marmara Haber ve Çerkezköy Haber Gazetesi çalışanları, aileleri ile birlikte, her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı dolayısıyla önceki akşam Pera Villa Pastaneleri Çerkezköy Şubesi’nde bi

GÜNDEM 17.07.2013 23:39:00 0
 Haber ailesi iftarda buluştu
12 YILDA ÖNEMLİ MESAFE KAT ETTİK
İftar yemeğinde günün anlam ve önemine ilişkin konuşan Gazeteci Şaban Kardeş, “Bir kişi ile yayın hayatına başlayan Çerkezköy Haber Gazetesi, geride bıraktığımız 12 yılda önemli mesafe kat etti. Çerkezköy’de 5-10 kişi gazeteye haber olurken, Çerkezköy Haber Gazetesi ile birlikte, gazete halka indi” dedi.
 
MARMARA HABER YAYIN HAYATINA BAŞLADI
Haber ailesinin her geçen gün büyüdüğünü ifade eden Şaban Kardeş, “Bugün Çerkezköy Haber Gazetesi’nin 13. kuruluş yıl dönümü. Bunun için ayrıca mutlu ve gururluyuz” dedi. Çerkezköy Haber’den sonra bölgenin güçlü sesi olan Marmara Haber Gazetesi’nin de yayın hayatına girdiğini kaydeden Kardeş, “Marmara Haber 200. sayısını geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta bu gazetemiz de ilk denetimini geçirdi. İnşallah Marmara Haber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü de hep birlikte kutlarız” dedi.
 
T HABER DE AİLEYE KATILDI
Haber ailesinin son üyesinin T Haber olduğunu belirten Şaban Kardeş, “T Haber, önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak. RTÜK’ten gerekli izinler alındı. Stüdyo çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde televizyonu da yayın hayatına sokacağız” dedi.  Gazeteciliğin zor bir iş olduğunu ve bu zorluğa rağmen gazeteciliği severek yaptıklarını ifade eden Kardeş, “Çerkezköy Haber Gazetesi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın gazetesi olarak, doğru ve ilkeli bir şekilde yayın hayatına devam edecek” diye konuştu.
 
 
HER GAZETE AYRI BİR HEYECAN
Her akşam gazete bittikten sonra bir sonraki gazetenin heyecanının başladığını sözlerine ekleyen Gazeteci Şaban Kardeş, özverili bir ekibe sahip olduklarını belirerek, “Haber ailesi olarak her geçen gün büyüyoruz. Ben özveriyle çalışan tüm ekip arkadaşlarıma ve bizi bugün burada yalnız bırakmayan ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ