Parklar yenilendi

Çerkezköy Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde çalışmalarını arttırdı. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Leylak Sokak üzerinde çalışmalar yürüten Çerkezköy Belediye

GÜNDEM 17.07.2013 02:15:00 0
 Parklar yenilendi
SPOR ALETLERİ MONTE EDİLDİ
Yenileme çalışmaları kapsamında parkta bulunan basketbol potasının değiştirildiğini söyleyen yetkililer “Yaz aylarında sokak gençlerinin sportif faaliyette bulunması açısından pota tamamen değiştirilerek, spor alanı içerisinde yenilemeye gidildi” bilgisini verdi. Mevcut çalışmaların yanında park içerisine yeni oyun grupları ve fitness aletlerinin montajı da yapıldığını söyleyen yetkililer “Böylelikle hem mahalle çocuklarının hem de vatandaşların kullanımı açısından parktaki aletler zenginleştirildi'' dedi.
 
PARKTAN HER ANLAMDA YARARLANMALARI SAĞLANIYOR
Yetkililer, mahalle sakinlerinin keyifli bir yaz geçirmeleri açısından park içerisine kamelya ve piknik masaları da monte edildiğini belirterek “Çocuğunu parka getiren veya iftar saatlerinden sonra serinlemek isteyen vatandaşlarımızın, park içerisine yerleştirilen kamelya ve piknik masaları ile parktan her anlamda yararlanmaları sağlanılıyor” dedi. Parkta yapılan yenileme ve montaj çalışmalarına ek olarak sokağa güzel bir görünüm kazandırıldığını söyleyen yetkililer, “Parkın çevresi panel çitle çevrelendi” bilgisini verdi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ