Aydemir de CHP’den aday adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkan Yardımcısı Cevdet Aydemir Çerkezköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

GÜNDEM 15.07.2013 20:18:00 0
 Aydemir de CHP’den aday adayı oldu
KATILIM YOĞUN OLDU
Cevdet Aydemir’in aday adaylığını açıklaması dolayısıyla önceki gün saat 15.00′da Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısına CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Kerim Arslan, CHP İl Genel Meclis Üyesi M.Zeki Gürcün, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Çerkezköy Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Çerkezköy Kadın Kolları Yönetimi ve üyeleri, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Yönetimi ve üyeleri ile partililer katıldı.
 
“BAŞARILI OLMASINI DİLİYORUM”
Toplantıda konuşan CHP Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Kerim Arslan “Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı olarak üç Belediye Başkan Aday Adayı ismini açıkladık. Bugün dördüncü aday adayımızı açıklamak için toplandık. Cumhuriyet Halk Partisi’nde Belediye Başkan Aday adaylarının çoğalması Çerkezköy’de partiye olan ilginin ve alakanın göstergesidir. Aday adaylığını açıklayan Cevdet Aydemir’e partim adına yürekten teşekkür ediyor ve başarılı olmasını diliyorum” dedi.
 
“BAYRAĞI BELEDİYE’DE SALLAYACAĞIZ”
2003 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalıştığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Cevdet Aydemir “2003 yılında parti içinde talihsiz olaylar ve hoş olmayan şeyler oldu. Bundan sonra böyle olaylar meydana gelmeyecek. Çerkezköy’de birlik ve beraberlik içinde dostlarımız ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını belediyede sallayacağız” dedi.
 
“DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM”
Kendisinin de Cumhuriyet Halk Partisi’nde Çerkezköy Belediyesine dördüncü aday adayı olduğunu belirten Aydemir “Bu yarışta ben de varım dedim. Sizlerin desteğini bekliyorum. Aday adaylığını açıklayan diğer adaylara da başarılar diliyorum. Kim seçilirse seçilsin aslanlar gibi arkasında koşturmaya söz veriyorum. Bugün beni burada yalnız bırakmayan sevenlerime de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Cevdet Aydemir konuşmasının ardından partililer tarafından tebrik edilirken, sevenleri tarafından da omuzlara alındı.
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ