ETSO Heyeti Ankara'da

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt Başkanlığında Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan ETSO heyeti ziyaret programı kapsamında Başkent Anka

GÜNDEM 15.07.2013 13:05:00 0
 ETSO Heyeti Ankara
ANKARA’DA ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDULAR
Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ile Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Meclis Başkan Yardımcısı Çetin Kürkçü, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kadir İriş, Cavit Duvan, Yönetim Kurulu Sayman Üye Erdoğan Yörük ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tuncay Aytin, Faruk Demir,Emre Ray, Ahmet Özalp'ten oluşan ETSO heyeti, seçimlerin ardından Ankara'ya ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiler. 
 
EDİRNE MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET 
İlk olarak ETSO heyeti Edirne Milletvekilleri Recep Gürkan ve Kemal Değirmendereli'yi makamlarında ziyaret ederek, Milletvekilleri ile bir süre sohbet etti.  ETSO heyetini kabulünden dolayı Milletvekillerine teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, aynı zamanda Edirne'nin geleneksel el sanatı mis meyve sabununa ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulundukları girişimlerden ve desteklerinden dolayı da teşekkür etti. 
 
TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU'NA ZİYARET 
Heyet daha sonra TOBB Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, ETSO'da yaşanan seçim süreci ile ilgili bilgi verdikten sonra ETSO'nun hedefleri ve vizyonu ile gelecek dönemde yapmayı planlandıkları çalışmalar hakkında bilgiler sundu. Zıpkınkurt, Hisarcıklıoğlu'na Edirne için önemli olan geleneksel el sanatı mis meyve sabununa verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti. 
 
TOBB’UN SİZLERE DESTEĞİ VAR
TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ederek: “Artık seçim bitti birlikte hareket etme zamanı birlikten güç doğar. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyorum. Tüm çalışmalarda Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin sizlere desteği olduğunu bilmenizi isterim” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN