Tekirdağspor’da ramazan tatili

Tekirdağspor, Ramazan dolayısıyla tatile girdi. Yeni transferler ile altyapıdan toplam 24 futbolcunun katıldığı birinci etap çalışmaları sona erdi. Sarı Siyahlı takımda Tecrübeli Stoper Erdal Akyürek yaÅ

GÜNDEM 13.07.2013 01:38:00 0
Tekirdağspor’da ramazan tatili
2013-2014 BAL Lig’ine yeni yönetim ile giren Tekirdağspor, 1.etap çalışmalarını tamamladı.
Yönetim Kurulu Başkanlığına Orhan Çebi’nin getirilmesinden sonra, idari kadrosunu kuran ve çalışmalara başlayan Sarı – Siyahlılar, 14 futbolcu ile sözleşme imzalarken, Teknik Direktörlüğe Ergun Kantarcı’yı, Yardımcı Antrenörlüğe ise Bülent Daştan’ı getirdi.
 
“GÜZEL TAKIM YARATIYORUZ”
Geçtiğimiz aylarda yapılan Olağanüstü Kongre sonrası konuşan Çiçeği burnunda Başkan Orhan Çebi; “ Biz öncelikle altyapı ve tesislere önem verip çekirdekten bir takım yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Tüm Tekirdağ taraftarı ve halkının gönlü rahat olsun, yapacağımız etkili transferler ile bu sene Bölgesel Amatör Ligin’de fırtınalar estiren bir takım yaratmayı amaçlıyoruz” dedi.
 
“YÖNETİM YAKIN TAKİPTE”
Yeni sezona flaş transferleri ile başlayan Tekirdağspor da birinci etap çalışmaları 13 Kasım Stadyum’unda başladı. Sarı Siyahlı ekibin oldukça neşeli olduğu gözlemlenirken, idmanları, Genel Sekreter İsmet Teberoğlu ve Altyapı sorumlusu Sadık Baş’ta yakından takip etti.
Yaklaşık bir hafta süren çalışmaların sonunda kötü haber Erdal Akyürek’ten geldi.
1.Etap çalışmalarının son günlerinde Erdal Akyürek’in yaşadığı ciddi sakatlık moralleri alt üst etti. Tecrübeli oyuncunun Fibula kemiğinin kırılması ve 3-4 ay sahalardan uzak kalacak olması, Futbol adamlarına göre bu sakatlık, Yönetim’in transfer politikasında değişime gideceği sinyallerini veriyor.
 
“SEZONA DAMGA VURACAK”
Öte yandan futbol otoriteleri Sarı – Siyahlıların yeni yönetimi hakkında şu açıklamaları gerçekleştirdiler; “ Bu sezon hedefin aynı fakat izlenen yolun farklı olduğunu görüyoruz. Altyapı seçmelerine yöneticilerin bizzat katılması, altyapıda oynayan futbolcuların U-20 Dünya kupasına götürülmesi, yetenekli futbolcu yetiştirmeyi başarılı oyuncular kazandırmayı amaçlayan bir yönetim olduğunu bizlere açıkça gösteriyor. Ayrıca transfer politikasında da aceleci davranmayan Tekirdağspor’un bu tutumu, 2013-2014 Sezonu’na damga vuracak gibi gözüküyor” dedi.
 
“TARAFTAR YILDIZ FUTBOLCU İSTİYOR”
Sezon boyunca Sarı – Siyahlı takımı yalnız bırakmayan Tekirdağspor’lu bir kısım taraftar ise yeni sezon için şu sözleri sarf etti; “Bizler Tekirdağspor’un her maçında tribünde yer aldık, yendik, yenildik ama bu sevdadan vazgeçmedik. Geçen sezon Celil vardı, bu sene yine bir ya da, birkaç yıldız düzeyde futbolcuyu Tekirdağ’da görmek istiyoruz. Bir önceki sezon kaybettiğimiz şampiyonluğu, yeni yönetim ile kazanıp, Sezon sonu Tekirdağ sokaklarında bayraklarla doyasıya şampiyonluk kutlamak istiyoruz” dediler. Sarı Siyahlı ekip Ramazan dolayısıyla çalışmalarına bir ay süre ile ara verecek. Sarı – Siyahlı takımın yeni sezon hazırlık kampına, Bayramın ardından il dışında yapacağı kamp ile devam edeceği bildirildi. 
 
 
HABER MERKEZİ