Taştimur ile yollar ayrıldı

Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu, koçları Gökhan Taştimur ile yolların ayrıldığını ve 2013-14 sezonunda birlikte çalışmayacaklarını açıklayarak yen

GÜNDEM 13.07.2013 00:34:00 0
 Taştimur ile yollar ayrıldı
Yeni sezon için bütçe oluşturma çalışmalarının sürdüğünü ifade eden başkan Vedat Kumuşoğlu, Olin Edirne Basketbol Kulübü’nün sürdürülebilirliğini başarmak için tüm yükün bir kişinin omuzlarına yüklenmemesi ve sorumluluğun paylaşılması gerektiğini belirterek “Edip Ağaoğulları’nın kuvvetli desteği geçmiş senelerde olduğu gibi devam edecek. Zaten kendisinin desteği sayesinde bu iş kuruldu ve devam ediyor. Kendisinin kuvvetli desteği her zaman hem Edirne için hem Olin için, inanılmaz fedakarlıklar yaparak sürdü ve bugünlere kadar geldi. Önümüzdeki sezon da bu şekilde devam edecek. Bunun dışında İstanbul’da görüşmeleri sürdürdüğümüz firmalarla sponsorluk anlaşmalarımız olacak. Bu anlaşmaları yakın zamanda duyuracağız. Gelir kaynaklarımızı çeşitlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Sponsorluk görüşmelerimiz belirli bir noktaya geldi, gelişmelerden umutluyuz” dedi.
“AVANTAJIMIZ SEYİRCİMİZDİR”
Başkan Kumuşoğlu seyircilerin ve taraftarın Olin Edirne Basketbol organizasyonun çok önemli bir parçası olduğunun altını çizerek “Edirne’nin en önemlisi avantajı seyirci ve basketbol severleridir. Geçen sezon bir çok deplasmana da birlikte gittik. Edirne’deki seyirci, taraftar atmosferi açıkçası başka şehirlerde pek yok. Bu bizim en büyük avantajımız. Yeni sezonda seyircimizi yine yanımızda görmek istiyoruz. Onlara şu anda oyuncu isimleri veremesek de (ama antrenörümüzü belirledikten sonra açıklamaya başlayacağız) şundan emin olsunlar Edirne’ye layık bir takım kuracağız. Sahada savaşan, hiç durmayan, mücadele eden bir takım izlettirme sözü veriyoruz taraftarımıza. Bu sezon salonumuzun tamamen dolmasını ve böyle bir salonda oynamayı istiyoruz” dedi.
“SİNERJİ YARATACAĞIZ”
Bir gün önce Edirne Basketbol Taraftarları Derneği üyesi bir grup taraftarın kendisini ziyaret ettiğini de açıklayan başkan Vedat Kumuşoğlu konuşmasına şöyle devam etti: “Eksik olmasınlar Edirne’den gelerek ziyarette bulundular. Teşekkür ediyorum. Onlarla bilet politikamızı, kombine politikamızı ve çeşitli sorunlarımızı konuştuk, sohbet ettik. Onların düşünceleri bizim için çok önemli. Ayrıca düşündüğümüz yeni oluşumu paylaştık kendileri ile. Onlar da yeni gelişmelerden çok memnun oldular. Temmuz sonu itibarıyla belli olacak olan takım yapımız ile hep birlikte şehirde güzel bir sinerji yaratacağımıza inanıyoruz.”
 
 
HABER MERKEZİ