Kolektör hatları yenileniyor

Kapaklı Belediyesi, ilçenin uzun yıllardan bu yana önemli bir ihtiyacı olan kanalizasyon kolektör hattı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

GÜNDEM 12.07.2013 01:27:00 0
 Kolektör hatları yenileniyor
1800 METRE KANALİZASYON HATTI YENİLENDİ
Çalışmaları yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “1. Etap kanalizasyon kolektör hattı yenileme çalışmalarımız, İnönü Mahallesi Yıldızkent İlköğretim Okulu'nun arkasında bulunan Arıtma Merkezi’nden başlayarak, İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi başına kadar olan 800 metrelik kısımda gerçekleştiriliyor. Bu çerçevede 800’lük beton büzler kullanarak ilk etap çalışmalarını tamamladık. 2. etap çalışmalarımızda ise, İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi başından, Pınar Bulvarı'na kadar olan toplam 1000 metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmaları sonlandırıldı” diye konuştu.
 
SON ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Üçüncü ve son etap kanalizasyon kolektör hattı yenileme çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan İrfan Mandalı, “Bu kez Pınar Bulvarı'ndan başlayan ve Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi'ne kadar hattımızı yenileme çalışmalarımız sürüyor. Pınar Bulvarı’nda ana asfalt yol trafiğe kapatılarak İnönü Mahallesi ile Atatürk Mahallesi arasındaki derede kanalizasyon kolektör hattı çekildi. Kato yardımıyla açılan kanala 800'lük büzler yerleştirildi. Ardından kanal doldurularak yol trafiğe açıldı” dedi. 
 
HER ŞEY HALKIMIZ İÇİN
Kolektör hattı yenileme çalışmalarının Atatürk Mahallesi Yarımay Sokakta tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Başkan Mandalı, “Çalışmaların tamamlanmasıyla İlçemiz içerisindeki oluşabilecek kanal tıkanmaların önüne geçeceğiz. Altyapı çalışmaları bizim için çok önemlidir. Her şey halkımız için. Gelecek nesillere yaşanılabilir bir Kapaklı bırakmak istiyoruz. İnşallah son etap çalışmalarımızı da en yakın sürede tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ