“Tüm hizmetlere kulp bulma gayretindeler”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Tepe Emlak Konutları sakinlerinin geçtiğimiz gün dile getirdikleri Tepe Piknik alanındaki uygulamalarıyla ilgili şikayetlerle açıklama yaptı.

GÜNDEM 12.07.2013 01:21:00 0
“Tüm hizmetlere kulp bulma gayretindeler”
 O ALAN TÜM VATANDAŞLARIMIZIN
Başkan Ertem, Tepe Piknik Alanı ile ilgili şikâyetlerini dile getiren vatandaşların bazılarının bir siyasi partinin elemanları olduğunu ifade ederek, “O piknik alanı yalnızca Tepe Emlak Konutları sakinlerinin değil, tüm Çerkezköy halkınındır. Bizim orada yaptığımız çalışmalardan vatandaşlarımız son derece memnundur. Piknik Alanı’nda yapılan bu tarz hareketler, tipik bir CHP anlayışıdır” dedi. 
 
KENDİ KAFAMIZA GÖRE DÖŞEMİYORUZ
Çerkezköy Belediyesi’ni bu şekilde eleştiren zihniyetin, yapılan tüm hizmetlere bir kulp bulma gayretinde olduğunu belirten Ali Ertem, “Bu kişiler başka hizmetlerimiz dolayısıyla da bu tarz yürüyüşler yapmışlardı. Fakat bugün o hizmetlerden kendileri de faydalanıyor” dedi. Tepe Piknik Alanı’na döşenen parke taşları kendi kafalarına göre döşemediklerini söyleyen Ali Ertem, “Tepe Emlak Konutları’nda ikamet eden vatandaşlarımız, sonbahar ve kış aylarında su birikintilerinin oluştuğu ve çamurlaşan noktalara taş döşenmesi konusunda bize müracaat etti. Onların talepleri doğrultusunda biz bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz ifadelerini kullandı. 
 
PİKNİK ALANINA ZARARI YOK
Tepe Piknik Alanı içindeki bütün yürüyüş yollarının parke taşla döşenmeyeceğini vurgulayan Ali Ertem, yalnızca çamurlaşan yolları, su içinde kalan yolları parke taşla döşediklerini ifade etti. Belediye olarak piknik alanının bakımını, temizliğini ve güvenliğini en iyi şekilde yaptıklarını söyleyen Ertem, yapılan çalışmaların piknik alanına hiçbir zararının olmadığını belirtti.  
 
MESCİTTEN DE Mİ RAHATSIZLAR?
Tüm çabalarının, vatandaşın piknik alanını en iyi şekilde kullanmasını sağlamak olduğunu belirten Ali Ertem, çalışmalardan rahatsızlık duyanlara seslenerek, “Piknik Alanında sağlık için yürüsünler, şov için değil” dedi. Piknik Alanı ile ilgili eleştirilerde bulunan kişilerin, buraya yapılan Mescitten de rahatsızlık duydukları şeklinde duyum aldığını beliren Ali Ertem, “Bu kişilerin, ‘Bu Mescit buraya neden yapıldı? Burası ibadet yeri mi?’ diye şikayette bulunduklarını da biliyorum. Bu arkadaşlarımız acaba orada Mescit bulunmasından da mı rahatsızlar. Bunu cesaretle açıklasınlar” şeklinde konuştu. 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ