Kırklar'da sol bek 'Tamam'

Ptt 2.Lig ekiplerinden Kırklarelispor eski futbolcusu Göksel Ergün'le anlaşmaya vardı. Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarının devam ettiği Kırklarelispor'da, kemik kadrosu bozulmadan sözleşmesi biten oyu

GÜNDEM 10.07.2013 22:05:00 0
 Kırklar
ÇALIŞMALAR HAKKINDA AÇIKLAMA BİLGİ VERDİ
Çalışmalar hakkında bir açıklamada bulunan Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can; "Bilindiği üzere Serkan Sönmez'i satış listesine koymuştuk, onun yerine Göksel Ergün'le anlaştık. Ergün, Kırklarelispor'a hayırlı olsun. Zaten kendisi 4 yıl boyunca bizim futbolcumuzdu. 3.ligde şampiyon olurken ve amatörden çıkarken de bizimle birlikte başarılı bir dönem geçirmişti. Amatörden beri futbolcumuzdu. Geçen sene kiralık olarak, ilk yarı Elazığspor'a, ikinci yarı ise Kırıkhanspor'a vermiştik. Bu yıl Göksel Ergün'le anlaşarak sol bek ihtiyacımızı karşıladık. Önümüzdeki günlerde, kampa kadar dış transferi bitirmek istiyoruz"dedi.
 
“SÖZLEŞMESİ DEVAM EDENLER”
İç transfere son noktayı koymak istediklerinin anlatan Can; "Şuanda Kırklarelispor Kulübünde sözleşmesi devam eden oyuncularımız kaleci Emre Conbolar, Muhammet Şentürk, Hasan Erdi, Ali Berk Acar, Göksel Ergün, Yunus İçyuz, Hakan Güvençer, Enis Çelik, Eniz Yavuzel, Deniz Sert var" diye konuştu. 
 
“LİGE HAZIR GİRMEK İSTİYORUZ”
Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem'in raporu doğrultusunda 20-25 Temmuz arası sezon hazırlıklarına başlamayı düşündüklerini kaydeden Can şöyle konuştu; "Sözleşmesi şu anda biten fakat halâ görüştüğümüz 2-3 tane futbolcu arkadaşımız var onlarla da artık işi bitirmek istiyoruz. Transferlerimizi kampa kadar bitirerek takımı lige hazır sokmak istiyoruz ve 2-3 nokta transferi yapıp sezona hazır girmek istiyoruz" dedi.
 
SEÇMELER YAPILACAK
Öte yandan Spor Toto ekiplerinden Kırklarelispor’da futbolcu seçmeleri de yapılacak. Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 17 Temmuz'da Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda futbolcu seçmelerinin yapılacağını söyledi. Türkiye'nin her bölgesinden futbolcuların seçmelerde yer alabileceğini belirten Erdem, seçmelere her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım beklediklerini ifade etti. Erdem, seçmelerde yetenekli ve fizik gücü yüksek futbolcuların Kırklarelispor bünyesinde forma giyme imkanı bulacağını kaydetti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ