LÖSEV yararına kermes düzenlendi

Edirne Giyim Sanayi ve Birlik Konfeksiyon çalışanları, işyerlerinde faaliyet gösteren Hanımeller Kulübü öncülüğünde yine örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

GÜNDEM 10.07.2013 21:55:00 0
 LÖSEV yararına kermes düzenlendi
KERMESİ ZİYARET ETTİLER
Edirne Giyim Sanayi ve Birlik Konfeksiyon çalışanlarının fabrika bahçesinde düzenledikleri kermesi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cavit Duvan, Meclis Başkan Yardımcısı Çetin Kürkçü, Genel Sekreter Nevzat Taşkın ziyaret etti.
 
DESTEK OLDULAR
Firma bünyesinde çalışanların bir araya gelmeleri ile faaliyet gösteren EGS & Birlik Hanımeller Kulübü'nün, geliri tamamen Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışlanmak üzere fabrika bahçesinde kendi hazırladıkları yiyecek, içecek ve el işlerini satışa sundular. Bu yıl ikincisinin düzenlendiği anlamlı kermese, ETSO heyeti katılarak destek oldu.  ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt fabrika çalışanlarını kutlayarak: “Böylesine önemli bir toplumsal duyarlılığa imza atan Edirne Giyim Sanayi-Birlik Konfeksiyon çalışanlarını örnek projelerinden dolayı tebrik ediyoruz” dedi.
 
DAHA DUYARLI OLMAYA DAVET ETTİ
ETSO heyeti daha sonra Edirne Giyim Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mümtaz İsmail Erman'ı makamında ziyaret ederek tebrik etti. Zıpkınkurt: “Odamız üyesi, Edirne Giyim Sanayi A.Ş.'nin İlimiz ve ülkemiz ekonomisine istihdam ve ihracat açısından büyük katkı sağlamanın yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da yaptığı etkinlikler ile çevrelerine olan duyarlılıklarını bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Örnek duyarlılığınızdan dolayı sizleri kutluyoruz” dedi. Zıpkınkurt tüm kuruluşları çevrelerine karşı daha duyarlı olmaya davet etti.
 
Haber / Cihangir ARIK