Futbol sahası Bayram’a kadar tamamlanacak

Kapaklıspor Basın Sözcüsü Erol Buz, önceki gün Kulüp Lokali’nde gerçekleştirdiği basın açıklamasında Kapaklıspor Futbol Sahası çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, Ã?

GÜNDEM 10.07.2013 01:21:00 0
Futbol sahası Bayram’a kadar tamamlanacak
  
KAPAKLI İÇİN ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ
Kapaklı Futbol Sahası Projesi’nin çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kapaklıspor Basın Sözcüsü Erol Buz, “Futbol sahası Kapaklıspor ve Kapaklı için önemli bir ihtiyaçtır. Sahamız Kapaklı Belediyesi tarafından ihale ile uygun şartlarda, Kapaklı’nın ihtiyacına göre projelendirilmiş ve çalışmalara başlanılmıştır. FİFA standartlarına uygun ve Kapaklı için yüksek yeterliliğe sahip olan sahamızda aynı zamanda 450 metrelik koşu parkurumuz da olacaktır” diye konuştu.
 
ÜST KATMAN SENTETİK ÇİM İLE KAPLANACAK
Yapılmakta olan Kapaklıspor sahasının, altyapısın altı drenaj, üst katmanı ise sentetik çim olup 7 santimetrelik bir kalınlığa sahip olacağını dile getiren Erol Buz, “Sahamızın, bir sorun çıkmadığı takdirde ihale sonrası projenin yapım aşamasını üstlenen müteahhit firma tarafından bayramdan sonraki süreçte teslim alınması planlanıyor. Bu kalitedeki bir futbol sahasını Kapaklı halkına ve Kapaklı’nın tüm sporcularına kazandıran, desteklerini Kapaklıspor ve Kapaklı’nın halkından eksik etmeyen Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya teşekkür ederiz” açıklamalarında bulundu.
 
ÇAKIL TAŞI TEMİNİNDE SIKINTI YAŞIYORUZ
Kapaklıspor Basın Sözcüsü Erol Buz tarafından yapılan basın açıklamasında Kapaklıspor Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Tokuç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adem Yavaş, Teknik Direktör Abdullah İşar ve Saha Mühendisi Fatih Kılıç da hazır bulundu. Saha zemin çalışmalarında kullanılan çakıl taşı temininde yaşanan sıkıntılar nedeni ile işin yavaşladığını söyleyen Saha Mühendisi Fatih Kılıç, Ramazan Bayramı’na kadar tüm çalışmaların tamamlanmasının hedeflendiğini ifade etti.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ