Bakan'dan ETSO'ya tebrik ziyareti

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Bakan Müezzinoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Meclis Başkanı Mehmet Eren ve Yönetim

GÜNDEM 9.07.2013 23:30:00 0
 Bakan
YAPILACAK ÇOK ÖNEMLİ İŞLER VAR
Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir süre sohbet eden Bakan Müezzinoğlu “Trakya'da yapılacak çok önemli işler var. Birlikteliği yakalayarak, ortak hedefleri sahiplenin. Trakya adına birlikteliği sağlamamız lazım. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli sacayağı oluşturmalı” dedi. Her ilin kendine ait özellikleri olduğunu söyleyen Müezzinoğlu “ Her İl ilk önce kendine ait özellikleri ortaya çıkartarak sunması gerekiyor, daha sonra da Trakya olarak ortak özellikleri hep birlikte ortaya çıkaralım ve sunalım” diye konuştu.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt, Bakan Müezzinoğlu'nu Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek “Ziyaretinizle Odamızı ve bizleri onurlandırdınız” dedi. Zıpkınkurt ayrıca, mis meyve sabununun üretimi, satışı ve ihracatını ilgilendiren yasa tasarısının TBMM Komisyonları'nda görüşülmesi esnasındaki yasanın geleneksel el sanatlarını olumsuz etkilenmemesi açısından göstermiş olduğu üstün gayret ve desteklerinden dolayı Bakan Müezzinoğlu'na teşekkür etti.  Ziyaret sonunda Başkan Zıpkınkurt, Bakan Müezzinoğlu'na günün anısına Edirne toprağından yapılmış el yapımı Selimiye Cami motifli ve Edirnekari süslemeli tablo hediye etti.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ