Kapaklı’daki yoksul evleri görmek istemiyorlar

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen danışma toplantısında yerel ve genel konularda fikir alışverişinde bulundu.

GÜNDEM 5.07.2013 02:48:00 0
Kapaklı’daki yoksul evleri görmek istemiyorlar
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı danışma toplantılarını sürdürüyor. Önceki gün düzenlenen toplantıda Haziran ayında gerçekleştirilen faaliyetler ve Temmuz ayında yapılması düşünülen etkinlikler değerlendirildi. Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, haziran ayı içerisinde 70’in üzerinde etkinlik gerçekleştirdiklerini, bu etkinlikler içerisinde üye ziyaretlerinin organizesinin de bulunduğunu söyledi. Demirbağ, “Bize sırf muhalefet olsun diye Kapaklı Belediyesi’ne övgüler yağdıranlar Kapaklı’da elektriksiz, susuz ve yolsuz evlerin olduğunu bir türlü görmek istemiyorlar.” dedi.
 
“KAOSU AMAÇLADILAR”
Önceki akşam saat 21.30’da Altınsaray Düğün Salonu’nda yapılan toplantıda geçen ay yapılan icraatları değerlendirirken, bu ay yapılması planlanan faaliyetler konusunda da fikir alışverişinde bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra konuşan Çerkezköy AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, haziran ayı içerisinde 70 etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bu toplantı geçen bir ay içerisinde yaptığımız çalışmaların değerlendirilmesine imkân tanırken, bu ay içerisinde neler yapabiliriz konusunun da değerlendirilmesi amacıyla düzenlenmiştir. Programımız içerisinde Taksim olaylarının başlamasıının nedenleri, nasıl yapmacık meseleler üretilerek kardeşliğimizin bozulduğunun anlatıldığı CD yi izleyeceğiz. Genel Merkezimiz tarafından gönderilen bu CD de ülkemizin kaosa sürüklenmesinin amaçlandığını göreceksiniz.” diye konuştu.
SON KARAR GENEL MERKEZİNDİR
Yerel seçim sürecinin başladığına işaret eden Alaettin Demirbağ, “Her partide olduğu gibi bizim partimizde de aday adayları kendilerini göstermeye başladı. Bunların hepsi bizim adaylarımız. Bizim hedeflerimiz büyük hedeflerdir. Bu konuda hiç kimsenin sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum. Bu konuda son karar genel merkezimizindir.” şeklinde konuştu.
 
KAPAKLI’DA ELEKTRİĞİ OLMAYAN EVLER VAR
 
Basında yönetim ve Çerkezköy Belediye Başkanına yönelik haksız ithamların yer aldığına işaret eden Demirbağ, “Kapaklı Belediyesi’ni örnek göstererek yapılan haksız eleştirileri anlamak mümkün değil. Kapaklı’da yolu, suyu ve elektriği olmayan evler var. Buna rağmen Kapaklı yönetiminin Çerkezköy’den daha faal olduğunu söyleyebilen insanlara bizim söyleyecek lafımız yok.” dedi.
 
 
ONLAR ELEŞTİRDİ, BİZ HİZMET ETTİK
Atatürk Viyadüğü’nü eleştirenlerin, viyadüğün olmadığı zamanları ya bilmediklerini, ya da erken unuttuklarını söyleyen Demirbağ, “O günün şartlarında yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak adına yaptırdığımız Atatürk Viyadüğü hala eleştirilere hedef olmaktadır. Viyadük olmadan önce cinnet getiren insanlar, geriye dönüp başka yollara sapan sürücüler ve kavgaların eksik olmayışı maalesef ki çok erken unutuldu. İşte muhalefet bu gibi haksız eleştirilerle bizleri karalamaya çalışırken kaybettiği zaman zarfında bizler halkımızın hizmetine yönelik icraatlar içerisinde bulunduk.” diye konuştu. 
 
KATILIM YOĞUN OLDU
İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın konuşmasından sonra AK Parti Genel Merkezinden gönderilen CD izlendi. Zaman zaman Başbakan’ın konuşmalarının da yer aldığı CD’de ayrıca Taksim olaylarına geniş şekilde yer verildi. İstişare toplantısına daha sonra basına kapalı şekilde devam edildi.  Toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Sait Yazı,  Çerkezköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı M.Can Danyeli ve AK Parti teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Haber / Asim YAVUZ