Zabıta memurunu av tüfeği ile yaraladı

Malkara’da müteahhitlik yapan 41 yaşındaki Halil Koşar, yıllık izinde olan Zabıta memuru 43 yaşındaki Sedat Elmas'ı aralarında çıkan tartışmanın ardından otomobilinden aldığı av tüfeğiy

GÜNDEM 5.07.2013 02:02:00 0
 Zabıta memurunu av tüfeği ile yaraladı
KOLUNDAN YARALADI
Olay, dün saat 11.30 sıralarında Yeni Mahalle Ferah Sokak üzerinde meydana geldi. Malkara Belediyesi'nde Zabıta memuru olan ve yıllık iznini kullanan 43 yaşındaki Sedat Elmas, 4 ay önce müteahhit Halil Koşar'dan satın aldığı ev için telefonla görüştü. Daha sonra Ferah sokak üzerinde bir kahvede buluşan müteahhit Koşar ve zabıta memuru Elmas arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Halil Koşar, Kahve önünde duran otomobilinden av tüfeğini alarak Zabıta memuru Sedat Elmas'a rasgele ateş etti. Kahvenin içine kaçan Elmas sol kolundan yaralandı.
 
OLAY YERİNDEN KAÇTI
Müteahhit Halil Koşar olayın ardından kaçarken, çevredekilerin ihbarıyla gelen 112 Sağlık ekipleri yaralanan Elmas'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen ve saçmaların sol kolunu sıyırdığı tespit edilen Sedat Elmas tedavisinin ardından polis merkezine getirilerek ifadesi alındı. Kahve önündeve içerisinde yapılan incelemede ise çok sayıda av tüfeği saçması tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
 
Haber / Ahmet KILAVUZ