Veliköy festivale hazırlanıyor

9. Veliköy Geleneksel Keşkek Festivali, Toplu Açılışlar ve Temel Atma Töreni 6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.

GÜNDEM 2.07.2013 00:59:00 0
 Veliköy festivale hazırlanıyor
KONSERLERLE BAŞLAYACAK
9. Veliköy Geleneksel Keşkek Festivali, Toplu Açılışlar ve Temel Atma Töreni ile ilgili açıklama yapan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, toplu açılış ve temel atma törenlerinin 6 Temmuz Cumartesi günü gerçekleştirileceğini belirterek “Program kapsamında 6 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’da Ömer Akçay, 20.30’da Salim Işıklı, 21.00’da Sevcan Orhan ve 22.30’da da Alişan konseri düzenlenecek” dedi.
 
TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA
Veliköy Geleneksel Keşkek Festivali kapsamında 7 Temmuz Pazar günü de toplu açılış ve temel atma törenlerinin gerçekleştirileceğini ifade eden Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, “Saat 15.00’da keşkek dağıtımı ve Mehteran gösterisi olacak. Saat 15.30’da da Cumhuriyet Mahallesi Belediye önünde Meydan Projesi Temel Atma, Namık Kemal Üniversitesi Yüksek Okul Temel Atma, Veliköy OSB Yolu Asfalt Yapımı, Şehit Polis Sabahattin Ergin Üstgeçidi Açılışı, Veliköy Belediyesi Ortaokulu açılışı ve 4 adet mini futbol sahası açılışı gerçekleştirilecek” dedi. Belindir, tüm vatandaşları halk konseri, toplu açılış ve temel atma törenlerine davet etti.
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ