Kapaklı’da yeni bir proje daha

Kapaklı belediyesi projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Şehit Vahit İnce üst geçidinin ilçenin artan nüfusuyla yetersiz kalması nedeniyle, Kapaklı Belediyesi tarafından yeni yaya üst geçidi projesi hazırland

GÜNDEM 29.06.2013 00:08:00 0
 Kapaklı’da yeni bir proje daha
ENGELLİ VATANDAŞLARIN KULLANIMINA UYGUN
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Şehit Vahit İnce Üst Geçidinin artan nüfus karşısında yetersiz kalması gerekçesi ile yeni yaya üst geçidi projesini hayata geçirdiklerini belirterek “38. Sokak ile Hoca Ahmet yesevi caddesinini birbirine bağlayan bölgede yer alan yeni yaya üst geçidi projemiz kapsamında engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun, 2 adet asansör, döner merdiven, döner rampa, peyzaj alanları, tuvaletler ve 1 adet Büfe bulunmak üzere tasarlandı” dedi.
 
 
 
PRESTİJ KAZANDIRACAK                                                                                                                                                                                 
Özgün mimari tasarımlarla yapılacak olan yaya üst geçidi projesinin trafiği rahatlamanın yanı sıra ilçeye de prestij kazandıracağını ifade eden Mandalı “Her zaman vatandaşlarımızı düşünen Belediye anlayışıyla çalışıyoruz. Halkımızın can güvenliği bizim için son derece önemlidir. Ayrıca 2013 yıl sonuna kadar tamamlanması planlanan Saray çevre yolumuzdan sonra, ilçemiz ana caddesi olan Pınar Bulvarında trafik akışı rahatlayacak ve bu caddemizide trafiğe kapatarak halkımızın nezih bir ortamda aileleri ile birlikte dolaşmaları için gerekli düzenlemeleri yapmayı planlamaktayız” diye konuştu.
 
YÜZDE 98’LİK BAŞARI
Kapaklı genelinde alt yapı sorunlarını gidermede yüzde 98 oranında başarılı olduklarını söyleyen Mandalı “Cadde ve sokaklarımızı asfalt, parke döşeme, park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarımızla güzel görünümlere kavuşturuyoruz. Yakın süre içerisinde de İlçemizde asfalt ve beton yol çalışmalarına başlayacağız. Tüm bu hizmetlerimizi sizlerin desteğiyle, sizlerden aldığımız güçle ve hayır dualarınızla gerçekleştiriyor, şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
 
 
                                                                                     Haber / Ahmet KARDEŞ