Saadet Partisi’nden KTSO’ya ziyaret

Saadet Partisi Keşan İlçe Başkanı ve teşkilat yönetimi Keşan TSO’ya ziyaret gerçekleştirdi. Saadet Partisi’nin yeni Keşan İlçe Başkanı Ayhan Özkan ve beraberindeki Keşan İlçe TeşkilatÄ?

GÜNDEM 28.06.2013 23:32:00 0
 Saadet Partisi’nden KTSO’ya ziyaret
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Önceki gün saat 15.30’da Keşan TSO Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarete yeni İlçe Başkanı Ayhan Özkan, Teşkilat Başkanı Mustafa Kabakçılı, Siyasi İşler Başkanı Ahmet Köseler, Halkla İlişkiler Başkanı Ali Zontul, Seçim İşleri Başkanı Gültekin Şahin ve İlçe Sekreteri Mercan Kaya katılırken konukları Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Mutaf, Meclis Üyesi Turgay Akıncıoğlu, Genel Sekreter Erdem Başak ve Hukuk Danışmanı Av. Aylin Arıkan karşıladı.
 
HIZLI BİR SÜREÇ BİZLERİ BEKLİYOR
Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Özkan, “Yeni dönem de hızlı bir süreç bizleri bekliyor. İnşallah bu süreci en iyi şekilde tamamlayacağız. Seçim dönemi yaklaştı. Keşan’ımız için, insanlık için ve Türkiye için iyi şeyler olması yönünde mücadele edeceğiz. Bu kulvarda Saadet Partisi’nde yerimizi aldık. Güzellikleri ve ilkleri ortaya koyacağız. Sizlerin de yeni döneminiz hayırlı olsun, başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.
 
BAŞARILAR DİLEDİ
Keşan TSO Meclis Başkanı Yüksel Alioğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Keşan TSO ve Meclisim adına öncelikle hoş geldiniz diyorum. Keşan için herkesin en iyisini yapmak için mücadele vereceğini biliyoruz. Seçim döneminde yapacağınız çalışmalara için şimdiden başarılar diliyoruz” dedi. Konuşmaların ardından parti yöneticileri Keşan TSO Yetkililerine, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
 
 
Haber / Menşure KARDEŞ