Konyalı İş Adamlarından Edirne’ye Ziyaret

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Başçı ve beraberindeki dernek üyeleri ile EDSİAD Başkanı İsmet Açıkgöz Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Emin İn

GÜNDEM 28.06.2013 22:19:00 0
 Konyalı İş Adamlarından Edirne’ye Ziyaret
TANITIMINI YAPMAK İSTİYORUZ
12-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenmesi planlanan fuar ile ilgili çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere Edirne’ye geldiklerini belirten Abdullah Başçı “Bu yıl 3 Başkent İstanbul’da buluşuyor sloganı ile İstanbul Feshane’de bir fuar düzenlemeyi planlıyoruz. Geçen yıl 2 Başkent İstanbul’da buluşuyor sloganı ile yaptığımız fuar’da Konya ve İstanbul’lu işadamlarımızı bir araya getirmiştik. Geçen yılki fuarı ziyaret eden Akp Edirne Millet vekili Mehmet Müezzinoğlu bir sonraki fuarda Edirne’nin de dahil edilerek 3 Başkent İstanbul’da buluşuyor sloganı ile fuarı organize etmemizi istedi. Bu yıl düzenleyeceğimiz fuarda şehirlerimizin kültürel, turistik açıdan tanıtımları aynı zamanda şehirlerimizde faaliyet gösteren iş adamlarımızın, firmalarımızın tanıtımlarını yapmak istiyoruz.” dedi.
 
GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ
Edirne Sanayicileri ve İşadamları Derneği Başkanı İsmet Açıkgöz de düzenlenecek fuarın şehirlerin tanıtımlarına büyük bir katkı getireceğini belirtti. Edirne ESOB Başkanı Emin İnağ “Fuara katılım için Edirne’de gerekli çalışmaları yapacağız. Ticaret ve Sanayi Odamız, Borsamız ve diğer sivil toplum örgütlerimiz ile bir araya gelerek yapabileceklerimizi değerlendireceğiz” dedi. 
 
Haber / Cihangir ARIK