Çeltik üreticilerini ziyaret etti

Edirne İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı, Merkez ilçeye bağlı Üyüklütatar ve Karakasım köylerine yaptığı ziyarette çeltik üreticileri ve çiftçiler ile görüştü

GÜNDEM 28.06.2013 01:00:00 0
 Çeltik üreticilerini ziyaret etti
NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ
Sarı, çeltik üreticileri ile yaptığı sohbetlerde çeltik tarımının Edirne için öneminden bahsederek, üreticilerin sıkıntılarını bizzat görmek için arazide olduğunu belirtti. Çeltik ekim sahalarını dolaşan Sarı, üreticiler ile görüştü. Daha sonra köy kahvesinde bulunan üreticiler ile sohbet eden İl Müdürü Sarı, üreticilerin sıkıntılarını ve taleplerini de dinledi.  Bu tür ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Sarı, “üreticilerimizin her zaman yanındayız, hep birlikte daha iyi bir Edirne için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
 
HASADINIZ BEREKETLİ OLSUN...
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı Avarız ve Değirmenyeni köylerini de ziyaret etti. Buğday hasadını bizzat yerinde görmek için araziye çıkan Sarı, üreticilerin taleplerini tek tek dinledi. Üreticileri ile sohbet eden Sarı, buğday hasadı hakkında da bilgiler aldı.Ürün kalitesi, verim, süne zararı gibi konularda bilgiler alan Sarı, İl Müdürlüğünün teknik elemanlarının her zaman çiftçinin yanında olduğunu belirterek üreticilere bereketli bir yıl olması temennisinde bulundu.
 
 
 
                                                 Haber / Menşure KARDEŞ