Kapaklı’nın çehresi değişiyor

Kapaklı Belediyesi tarafından 14 Şubat’ta 362 bin 100 TL sözleşme bedeli ile Koza Bilişim Hizmetleri’ne ihale edilen Orta Refüj Aydınlatma Projesi çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kapaklı halkınÄ?

GÜNDEM 27.06.2013 03:10:00 0
 Kapaklı’nın çehresi değişiyor
HEDEFİ OLMAYAN BAŞARILI OLAMAZ
İlk etapta aydınlatma direklerinin monte edileceği güzergahta bulunan orta refüjde altyapı çalışmaları gerçekleştirilen projenin tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı halkı için her şeyin en iyisini düşündüklerini söyledi. Bir yandan Kapaklı’nın altyapı ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışırken, bir yandan da ilçeye modern bir görünüm kazandırmaya gayret ettiklerini kaydeden Mandalı, “Hedefi olmayan kurum ve insan kesinlikle başarılı olamaz. Kapaklı Belediyesi olarak belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 
LALE MODELLİ DİREKLER
Orta refüj aydınlatma projesi kapsamında, Yünsa Kavşağı’ndan başlayan ve Yıldızkent Kavşağı’na kadar devam eden toplam 1700 metre uzunluğundaki orta refüje, yaklaşık 34 metre arayla 50 adet dekoratif aydınlatma direği konulacağını ifade eden Başkan İrfan Mandalı, “Dekoratif direkler 10 metre yüksekliğinde 12 parçadan oluşan Lale modelli direklerdir. Direklerin kenarlarında boydan boya led kanallar yer almaktadır. Geceleri ayrıca direklerin gövdesi mavi ışık verecek. Dekoratif direklerin gövde ve alt kısımlarında 1 metre genişliğinde belediyemizin ışıklı logosu yer alacak. Dekoratif direklerin tepe kısmında ise 150 watt gücünde sokak aydınlatma lambaları konulacak” diye konuştu.
 
PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ                                                                                               
Göreve geldikleri günden beri başlattıkları hizmet seferberliğinde her geçen gün daha da güçlenerek çalışmalara devam ettiklerini kaydeden İrfan Mandalı, “Kapaklı’nın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Biz bir yandan Kapaklı’nın altyapı ihtiyaçlarına karşılık vermeye çalışırken, bir yandan da ilçemize modern bir görünüm kazandırmaya gayret ediyoruz. Projelerimizi bu doğrultuda hazırlayıp, hayata geçirmek için çalışıyoruz. Yaptığımız her projede sizlerden aldığım güç ve itibarla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben sizlere hizmet etmekten gururluyum çünkü sizden aldığım güçle size hizmet ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ