Üyelerimizin yükünü hafifleteceğiz

AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Abdurrahman Çiçek, Kapaklı'lı iş adamlarından Ömer Karadeniz ve Cemal Çamlı ile birlikte Çerkezköy Ticaret Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde

GÜNDEM 27.06.2013 02:56:00 0
 Üyelerimizin yükünü hafifleteceğiz
KAPAKLI’YA LİSE İSTEDİ
Hayırlı olsun ziyaretine daha önce gelmek istediklerini fakat yurt dışı gezisi nedeni ile bunu gerçekleştiremediklerini ifade eden İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, yeni yönetime bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi. Kapaklı'lı işadamlarından Ömer Karadeniz ise ÇTSO yönetiminin çok önemli bir süreçten başarı ile geçtiğini ifade ederek, “Seçim geride kaldı. İnsanlar artık sizden hizmet bekliyor” dedi. Önceki yönetimlerin Çerkezköy’e bir lise kazandırdığını anımsatan Karadeniz, Kapaklı için ÇTSO’dan lise talebinde bulundu.
 
GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Başkan Vekili İsmail Akın, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Yeni yönetimin ilk işinin oda olarak üyelerinin yüklerini hafifletmek olduğunu ifade eden İsmail Akın, “Üyelerin bazı yükümlülüklerini oda olarak üzerimize almaya çalışıyoruz. K Belgesi ve vize işlemlerinin odamız bünyesinde üyelerimiz adına yapılabilmesi adına gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.
 
ODANIN GİRİŞ KAPISINI DEĞİŞTİRDİK
ÇTSO bünyesinde KOSGEB ve Avrupa İşletmeler Ağı olmak üzere üyelerin yararına çalışan iki birimin daha bulunduğunu fakat çoğu üyenin bundan haberi olmadığını dile getiren İsmail Akın, “Bu nedenle odanın giriş yerini değiştirdik. Bu birimleri üyelerimizin ayağına kadar götüreceğiz” ifadelerini kullandı.
 
 
Haber / Ahmet KARDEŞ