Gazeteciler yemekte buluştu

Çorlu Medya Mensupları Derneği üyeleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Hismar Hipermarket ve Hismar Et Mangal Evi işletmecisi Yaşar Yılmaz tarafından gazeteciler onuruna akşam yemeği verildi. öncesinde konuşan M

GÜNDEM 27.06.2013 02:27:00 0
 Gazeteciler yemekte buluştu
                                                                                                              TEŞEKKÜR ETTİ
Önceki akşam saat 20.00’da akşam yemeğinde buluşan Çorlu Medya Mensupları Derneği üyeleri,  Hismar Hipermarket ve Hismar Et Mangal Evi işletmecisi Yaşar Yılmaz tarafından ağırlandı. Dernek Başkanı Mehmet Yirun, yemek öncesinde yaptığı konuşmada, Hismar Hipermarket ve Hismar Et Mangal Evi işletmecisi Yılmaz’a düzenlenmiş olan programa katkılarından dolayı  teşekkür etti. Yirun, “Gönlümüz kısa arlıklarla meslektaşlarımızın bir arada olmasını arzulamaktadır. Ne var ki işimiz nedeniyle buna her zaman imkân bulamıyoruz.  Bir araya gelmemize vesile olan Hismar Hipermarket ve Hismar Et Mangal Evi işletmecisi Yaşar Yılmaz’a, bizleri onurlandırdığı için;  siz değerli arkadaşlarıma ise davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.
 
BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ                                                                                                                                                              
Hismar Hipermarket ve Hismar Et Mangal Evi işletmecisi Yaşar Yılmaz da “Sizlerle bir arada olmaktan onur duyuyorum. Sizbasın mensupları bizim için değerlisiniz.  Çünkü sorunların çözüme kavuşmasında sizler her zaman insanımızın yanında oldunuz. Verdiğiniz hizmet nedeniyle sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
 
                    
 
BÖLGESEL ÜRÜNLER TERCİHİMİZ
Hismar Et işletmesi hakkında da bilgiler veren Yılmaz, “2012 yılına kadar marketin bir bölümü olarak işlettiğimiz bu katın o tarihten sonra insanımıza et ağırlıklı işletme şeklinde hizmet vermesini amaçladık. Çorlu’da et mangal alanında verdiğimiz bu hizmeti en güzel şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bölgesel ağırlıklı bir çalışma politikamız mevcut. Müşterilerimizin damak tadına hitap etmesi bakımından et ve sebzemizi,  Çorlu’da faaliyet gösteren işletmelerden temin ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
Haber / Asim YAVUZ