“Bundan sonra da aynı sevgi ve saygıyı göstereceğim”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, iki günlük izninin ardından dün yeniden görevinin başına döndü. Ertem, 9 yıllık kader arkadaşı Habip Bilgin’in belediye başkan yardımcılığı gÃ

GÜNDEM 25.06.2013 05:58:00 0
 “Bundan sonra da aynı sevgi ve saygıyı göstereceğim”

TEŞEKKÜR ETTİ VE BAŞARILAR DİLEDİ

Gördüğü lüzum üzerine 9 yılı aşkın süre öncesinde birlikte yola çıktıkları, kader ortaklığı yaptıkları Habip Bilgin’in görevine son verdiğini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Habip Bilgin’e 9 yıllık hizmet süresince Çerkezköy’e kattığı artı değerlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki yaşamında da başarılar diledi. 

 

HER ŞEYİN BİR SONU VARDIR

Ertem, her şeyin bir başlangıcı olduğu gibi muhakkak bir sonunun da olacağını ifade ederek “Habip Bilgin, Belediye Başkanlığım süresince Belediye Başkan Yardımcılığımı yaptı. Bundan sonraki süreçte ‘Habip Ağabeyimiz’ olarak aynı sevgi ve saygıyı kendisine göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

ANLAMSIZ SORULAR

30 Mart 2014 Yerel seçimlerine kadar Habip Bilgin’den boşalan Başkan Yardımcılığı makamının boş kalacağını ifade eden Çerkekzöy Belediye Başkanı Ali Ertem, Habip Bilgin’in neden 9 yıldan fazla zamandır başkan yardımcılığı yaptığının sorulması ne kadar anlamsızsa, neden seçimlere 9 ay kala görevden alındığı sorusunun da aynı şekilde anlamsız bir soru olduğunu ifade etti. 

 

GEREKLİ SAYGI GÖSTERİLEREK KENDİSİNE TEBLİĞ EDİLDİ

Habip Bilgin’in görevinden alındığı yazının kendisine tebliğ edildiği gün yaptığı açıklamadaki “Keşke kendisi beni çağırıp söyleseydi” sözlerinin anımsatılması üzerine Ali Ertem, “Bunu kendisine cevap olsun diye söylemiyorum. Fakat herkes çok iyi bilmelidir ki, görevden alma iradesi, kişinin bizzat Başkan tarafından görevden alınacağı anlamına gelmez. Bu irade kurumumuzun en üst düzey makamı eliyle gerekli saygı gösterilerek kendisine tebliğ edildi” diye konuştu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ