Miniklerin ilk mezuniyet coşkusu

Çerkezköy Haber - Kapaklı'da faaliyet gösteren Özel Ozan Gökçey Kreşi ve Çocuk Kulübü yıl sonu etkinliği Pazar günü Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde gerçekleştirildi.

GÜNDEM 25.06.2013 05:47:00 0
 Miniklerin ilk mezuniyet coşkusu

TEŞEKKÜR ETTİ

2012-2013 eğitim öğretim yılını dolu dolu faaliyetler ile geçiren Özel Gökçey Kreşi ve Çocuk Kulübü öğrencileri, hazırladıkları yıl sonu gösterisi ile önceki gün velilerinin karşısına çıktı. Halk Eğitimi Merkezi'nde Pazar günü saat 14.00'da gerçekleştirilen programa çok sayıda davetli katıldı. Programda açılış konuşması gerçekleştiren Kreş ve Çocuk Kulübü sahibi Aynur Tuğran "Bugün çocuklarımız inanılmaz görünüyorlar. Veliler olarak her yıl bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Bu sene arılar sınıfını mezun ediyoruz. Üç senelik bir kurumuz. Bizimle bu kreşe başlayan bugün mezun olacaklar. Geleceğe daha sağlam adımlarla basan bireyler olarak eğitim hayatlarına geçmelerinin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu zaman zarfı içinde bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum” dedi.

4 SINIFIMIZ OLACAK

Personellere de teşekkür eden Tuğran “Ben buradan personelime de teşekkür ediyorum. Bu yıl okulumuzda bir değişiklik olacak. Biz Kreş ve Çocuk kulübü olarak devam ediyorduk. Fakat bu yıl kulübümüzü kapatacağız. Ana sınıfına çocuklarımızdan inanılmaz talep var. Gerçekten bunları karşılayamıyoruz. O yüzden böyle bir karar verdik. Bu sene 2-6 yaş grubu dört sınıfımız olacak" diye konuştu.  

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞATTILAR

Ozan Gökçe Kreşi ve Çocuk Kulübü sahibi Aynur Tuğran'ın konuşmasının ardından arılar sınıfından mezun olan 11 öğrenci için diploma töreni düzenlendi. Cüppelerini giyip keplerini takarak sahneye çıkan minik öğrencileri hep birlikte keplerini havaya fırlatarak ilk mezuniyetlerinin mutluluğunu ve coşkusunu yaşadı. Aileler de çocuklarının bu özel gününü ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinesi ve kameralara sarıldı. Programın devamında ise tırtıllar, arılar ve kelebek sınıfı öğrencileri, bale gösterisi, danslar, halk oyunları ve skeçlerle hünerlerini sergilediler. Gösterileri ile ailelerine unutulmaz saatler yaşatan minik öğrenciler program sonunda ayakta alkışlandılar.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ