TSO yönetiminden emniyet ve jandarmaya ziyaret

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkan Yardımcıları Ersan Peyamisafa, Yavuz Hasçelik, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İ

GÜNDEM 24.06.2013 06:16:00 0
 TSO yönetiminden emniyet ve jandarmaya ziyaret
DAHA İYİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ
Çorlu'nun göç alan ve hızla büyüyen bir bölge olduğunu söyleyen Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı "Çorlu sanayisi, ekonomisi ve ticareti ile cazibe merkezi haline gelmiştir. Böyle güzel özellikleri bulunan ilçemizin güven ve huzurunun sağlanması da ayrı bir önem arz etmektedir. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak bu önemin bilinciyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çorlu'da ki yatırımcılarımız, iş adamlarımız üreten ve yeniliklere açık olan tüm vatandaşlarımızla Çorluyu daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.
 
EMNİYET TEŞKİLATIMIZIN BÜYÜK ÖNEMİ VAR
Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün de "Güvenlik, insanoğlunun temel ihtiyaçlarındandır. Şehrimizde ticaretin, üretimin, yaşanan huzurun sağlanması, emniyet ve güvenliğin devamıyla olacaktır. Çorlu İlçe Emniyet'i bölgemizde kamu güvenliği için fedakârca çalışarak toplumda huzur ve güvenliğin devamının sağlanmasında her türlü tedbiri almaktadır.  Çorlu'nun huzurlu bir yer olmasında Emniyet Teşkilatımızın büyük rolü vardır" dedi.
 
YANIZINDA OLMAYA HAZIRIZ
Akgün, Sülün ve beraberindekiler, daha sonra da Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek'e iade-i ziyarette bulundu. Çemrek, ziyarette yaptığı konuşmada “Çorlu TSO Başkan ve Yöneticilerinin, bölgemiz sanayisinin daha iyi yerlere gelmesi için önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Sizlere başarılar diliyorum. Çorlu için yapacağınız tüm projelerde yanınızda olmaya hazırız" dedi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLACAĞIZ
Hedeflerinin Çorlu'yu ekonomik ve sosyal açıdan en iyi yere taşımak olduğunu söyleyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Genç ve dinamik bir kadro ile çıktığımız bu hizmet yolunda  tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olacağız" dedi.
 
Haber / Gökhan TEKER