Kapaklı Samsunlulardan teşekkür yemeği

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önceki gün saat 20.00’da verdikleri yemekle, derneğin 16 Haziran Pazar günü düzenlediği piknik şölenine sponsor olan işadamlarına teşekk

GÜNDEM 22.06.2013 02:00:00 0
 Kapaklı Samsunlulardan teşekkür yemeği
BU YIL 10.’SUNU DÜZENLEDİK
Çerkezköy’de Şanlıurfa Restaurant’ta düzenlenen yemekte, bu yıl 10.’sunu düzenledikleri piknik şölenine sponsor olan iş adamlarına teşekkür etmeyi amaçladıklarını belirten Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Aktürk, “16 Haziran günü ünlü sanatçılar Gökhan Güney, Hakkı Bulut ve Seyhan Güler’in de birbirinden güzel şarkılarıyla renk kattığı ve binlerce hemşerimizin gönüllerince eğlendiği bir etkinlik düzenledik. 80’e yakın işadamımız sponsor olarak bu etkinliğin geçmesine katkı sağladılar. Dernek yönetimi olarak verdiğimiz bu yemekle kendilerine teşekkür etmek istedik” dedi.  
 
KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
Bu toplum olduğu sürece, işadamlarının bu desteği olduğu sürece Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak çok daha kaliteli ve geniş kapsamlı sosyal faaliyetlere imza atacaklarını söyleyen Mehmet Aktürk, “Derneğimiz bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da, bir yandan asli görevlerini yerine getirirken bir yandan da bu tür sosyal faaliyetlerde bulunmaya devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Etkinlikte yemek duası ise son piknik şöleninde ağalık açık arttırmasını kazanan Yakup Torun tarafından okundu.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Çerkezköy Şanlıurfa Restaurant’ta düzenlenen teşekkür yemeğine Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Kapaklı Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Atak, 2009 Demokrat Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, çok sayıda Samsun'lu işadamı ve dernek üyeleri katıldı. Davetliler, Dernek Başkanı Mehmet Aktürk ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Aktürk, Şükrü Önder, Mustafa Acar, Ceylan Yanar, Mustafa Önder ve Bekir Hekimoğlu tarafından karşılandı. Samsunlular yemek sonrası birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ