ETSO Meclis Başkanlığına Mehmet Eren seçildi

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası seçim maratonu Meclis Başkanlığı ve Meslek Komite Başkanlıkları, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıkları ve Disiplin Kurulu Başkanı seçimi ile tamamlandı.

GÜNDEM 21.06.2013 08:14:00 0
 ETSO Meclis Başkanlığına Mehmet Eren seçildi
MECLİS BAŞKANI SEÇİLDİ
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı için Mehmet Eren, Doğan Yakar, Emre Alp, Çetin Uzer'in listeleri yarıştı. 32 kişiden oluşan Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin kapalı zarf açık tasnif usulü ile oy kullanarak gerçekleştirdikleri seçimlerde 32 oy kullanıldı. Meclis Başkan Yardımcılıklarına Çetin Kürkçü ve Cahit Elmas, Yener İşbilir ise Meclis Katip Üyeliğine seçildi.
 
MESLEK GRUBU BAŞKANLARI SEÇİLDİ
Meslek Grubu Üyelerinin kendi aralarında gerçekleştirdikleri toplantılarda ise, Meslek Grup Başkanlık ve Başkan Yardımcılıklarına şu isimler seçildi; Birinci Grup Başkan Ali Şener, başkan yardımcısı Güray Girgin, ikinci grup başkan Saim Haydar Uncular, başkan yardımcısı Adem Bayrak, üçüncü grup başkan İbrahim Yanık, başkan yardımcısı Mustafa Yılmaz, dördüncü grup başkan Suna Çelik, başkan yardımcısı Çetin Kürkçü, beşinci grup başkan Tarık Altıerle, başkan yardımcısı Erkan Salcı, altıncı grup başkan Nazım Türkoğlu, başkan yardımcısı Hasan Hüseyinca, yedinci grup başkan Gökhan Malcı, başkan yardımcısı Ufuk Volkangil, sekizinci grup başkan Sıtkı Kılıç, başkan yardımcısı İbrahim Tanju Gültekin, dokuzuncu grup Şerif İriş, başkan yardımcısı Doğan Civa Emel, onuncu grup başkan Özgür Uzunismail, başkan yardımcısı Yılmaz Özyurt, on birinci grup başkan Mesut Türkoğlu, başkan yardımcısı Mustafa Murat Özel, on ikinci grup başkan Dara Mazlum, başkan yardımcısı Erkan Özer, on üçüncü grup Cihan Gökdemir, başkan yardımcısı Tekin Sökmen seçildi.
 
GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Oda Yönetim Kurulu ise ilk toplantısını önceki gün gerçekleştirerek görev dağılımı yaptı. Recep Zıpkınkurt'un Başkanlığı'nda gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısında, oy birliği ile Kadir İriş ve Cavit Duvan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına, Erdoğan Yürük de Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğe seçildi. Disiplin Kurulu Başkanlığı görevine oybirliği ile Cengiz Benakman seçildi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN