Çorlu TSO’ya tebrik ziyareti

Çorlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Yavuz Akın, Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Meclis Başkan Yardımcıları Kağan Yılmaz, İbrahim Ersöz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydo?

GÜNDEM 21.06.2013 06:18:00 0
Çorlu TSO’ya tebrik ziyareti
ÇORLU İÇİN YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEY YOK
Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan; "Çorlumuz; nüfusu, sanayisi ve ticaret erbabı açısından çoğu ilden büyüktür. Üstlenmiş olduğunuz bu zorlu görevinizde, Çorlu TSO Yönetimi ve Meclisi olarak başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum. Bizler, birlik ve beraberlik içerisinde olursak, Çorlu'muz için yapamayacağımız şey yoktur" dedi.
 
BORSAMIZIN GÖRÜŞLERİNE ÖNEM VERECEĞİZ
Çorlu Ticaret Borsası Başkan ve Yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, "Odalarımız ve Borsalarımız ile ortak sinerji yaratarak hareket etmemiz, bölgemiz için ileriye dönük fikirler ve çözümler üretmemiz demektir.  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odamız; her zaman olduğu gibi, her konuda Ticaret Borsamızın değerli görüşlerine önem verecektir" dedi. Çorlu Ticaret Borsası Başkan ve Yöneticileri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu tarafından ağırlandı.
 
Haber / Ahmet KILAVUZ