Öğretmenler uzaktan bilgilendiriliyor

Milli Eğitim Bakanlığı, ülke genelinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğretmenlerine yönelik eğitim semineri çalışması başlatırken, Çerkezköy’de eğitimler Halk Eğitimi Merkezi ve 4 okulda devam

GÜNDEM 20.06.2013 07:35:00 0
 Öğretmenler uzaktan bilgilendiriliyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara’dan yaptığı canlı yayınla, ülke genelinde eğitimsemineri çalışması başlattı.
 
İLK DERSİ BAKAN AVCI VERDİ
15 eğitim uzmanını tarafından uzaktan eğitim sistemi seklinde verilen seminere, anaokulu, İlkokul ve ortaokul öğretmenleri katılıyor.  Önceki gün başlayan eğitim çalışmasının ilk dersi, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı tarafından verildi. Saat 09. 30’da başlayan çalışmalar 12.40’a kadar devam ediyor.  Çerkezköy’de eğitim semineri,  Halk Eğitimi Merkezi, Yıldızkent Ortaokulu, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Anadolu Teknik ve Anadolu Lisesi, Mevlana İlköğretim Okulu, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi ve Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde veriliyor.
 
YARIN SONA ERECEK
Seminerde, “eğitimde liderlik, anlayarak hızlı okuma teknikleri, dikkat arttırma ve hafız geliştirme teknikleri, nasıl bir öğretmen, rehberlik, öğretmen ve öğrenme kuram ve yaklaşımları, alternatif öğretim yöntem ve teknikleri, zekâ oyunları, gelişim psikolojisi, eğitim- öğretim hizmeti verenler için mesleki etik ilkeler, problem çözme yöntem ve teknikleri, beden dili, okul temelli mesleki gelişim modeli ve okul temelli mesleki gelişim modeli kapsamında yapılan örnek uygulamalar konuları anlatılacak. Seminer 21 Haziran’da sona erecek.
 
Haber / Asim YAVUZ