İşbirliğini artıracağız

Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cevdet Soyak, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 20.06.2013 06:45:00 0
 İşbirliğini artıracağız
ÖNEMLİ PROJELER YAPACAĞINIZA İNANIYORUM
Geçtiğimiz mayıs ayında yapılan organ seçimleri sonucunda yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Cengiz Günay ve ekibini tebrik eden Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Soyak “Yeni dönemde de Tekirdağ için önemli projeler gerçekleştireceğinize inanıyor ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
 
ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ
Ziyarette konuşan Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da “Bizler Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizdeki tüm kamu kurumları ile eşgüdümlü hareket ederek şehrimizin gelişimi için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, her iki kurum da Tekirdağ’da ticaret yapan, üretim yapan firmalarımızın menfaatleri doğrultusunda çalışması dolayısı ile önümüzdeki günlerde işbirliğini üyelere fayda sağlamak için arttıracağız” dedi.
 
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN