Samsunlular şölende buluştu

Çerkezköy, Kapaklı ve beldelerde yaşayan on binlerce Samsunlu önceki gün Kapaklı Samsunlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 10.'su Düzenlenen geleneksel piknik şöleninde bir araya gel

GÜNDEM 18.06.2013 09:22:00 0
Samsunlular şölende buluştu
BİNLERCE SAMSUNLU BİR ARAYA GELDİ
Önceki gün Kazak Gölü Piknik Alanı’nda düzenlenen ve binlerce Samsunlu’nun bir araya geldiği şölene Samsunlu iş adamları, Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bursa Samsunlular Derneği Yönetiminden Rıfat Önder, Kapaklı'lı ve Çerkezköy'lü bazı siyasetçiler de katıldı.
 
PİKNİK AĞASI YAKUP TORUN
Samsunlular 10. Piknik şöleninde piknik ağası seçimi de yapıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan ağalık açık artırmasında en son 25 bin TL veren Torunoğlu Ahşap Yapı İşletmecisi Yakup Torun 2013 yılı Kapaklı Samsunlular ağası seçildi.
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Sabah saatlerinde başlayan ve akşama kadar devam eden şölende sanatçılar Gökhan Güney, Hakkı Bulut ve Seyhan Güler sahne aldı. Samsunlular sanatçıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Programda Samsun yöresine ait yöresel yemekler de sunuldu.
 
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Piknik şöleninde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri İrfan Demir, Hasan Acar, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Derneğin Kurucu Başkanı Emrullah Deniz, 1.Dönem Dernek Başkanı Hasan Önder, 2.Dönem Dernek Başkanı M.Ali Sekmen, 4.Dönem Başkanı Hicabi Süzen, Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz ve programa sponsor olan 50’ye yakın firmaya Dernek Başkanı Mehmet Aktürk tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
 
Haber / Asim YAVUZ