Ergün Penbe Veliaport’tan daire aldı

Galatasaray’ın ve Türk futbolunun unutulmaz futbolcusu Ergün Penbe Veliköy’e gelerek Veliköy Belediye Başkanı Hanifi belindir’i ziyaret etti.

GÜNDEM 18.06.2013 07:28:00 0
 Ergün Penbe Veliaport’tan daire aldı
YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM
Kardeşi Ersin penbe ve oğlu Berkay Penbe ile birlikte dün saat 13.00’da belediyeyi zi,yaret eden Ergün Penbe, Veliköy’e ilk kez geldiğini söyledi. ASAD İnşaat Yapı Sanayi sahibi Sinan Taşçı ile uzun yıllara dayanan bir dostluğunun olduğunu söyleyen Penbe “Uzun yıllardır inşaat sektöründe birlikte çalışıyorduk. Kendisinden Trakya’da Veliaport projesinden yatırım amaçlı daire aldım. Bu bölgede yatırım yapmaya devam edeceğim. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
“BURAYA GELEREK YATIRIM YAPIYORLAR”
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir de, Ergün Penbe gibi Türk futboluna büyük emeği olan birisinin Veliköy’de yatırım yapmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek “Veliköy Beldemiz İstanbul’a 45 dakika uzaklıkta olan bir yerleşim yeridir. Çoğunlukta sanayi ağırlıklı olan Veliköy’de iki tane Organize Sanayi Bölgesi vardır. Önümüzdeki dönemlerde Haliç ve Namık Kemal Üniversitesi’ni Veliköy’e kazandıracağız. Ayrıca beldemizde 250 dönümlük fuar alanı, 250 dönümlük ise teknoloji park alanı bulunmaktadır. İstanbul'lu sanayicilerimiz buraya gelerek yatırım yapıyorlar” dedi. Belindir, meydan projesinin temel atma törenini de 5 Temmuz’da gerçeleştireceklerini belirtti.
 
ŞÜKÜR’Ü DE DAVET ETTİ
Belindir, temel atma töreni için Hakan Şükür’ü davet etmek istediklerini belirterek “Genel Merkeze yazdığımız yazıda Hakan Şükür’ü temel atma törenine davet ettik. Siz de yakın arkadaşı olarak ona davetimizi iletirseniz çok mutlu oluruz” derken, Hakan Şükür ile bu konu hakkında konuşacağını ifade eden Ergün Penbe “Kendisi ile bu konu hakkında yüz yüze konuşacağım. Planı doğrultusunda elbette açılışınıza gelecektir” dedi. Konuşmaların ardından Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir günün anısına Ergün Penbe’ye Veliköyspor armalı saat hediye ederken, Veliköyspor yönetim kurulu üyesi Ünal Karabaş ise futbulcuya Veliköyspor’un flamasını hediye etti.
 
VELİAPORT’U GEZDİ
Ergün Penbe daha sonra Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ile birlikte Veliköy Organize Sanayi Bölgesini gezdi. Veliköy Belediyesi ve ASAD inşaat ortak projesi olan Veliaport’a geçen Penbe, projeden 7 tane 2+1 ve 5 tane 1+1 daire satın aldı. ASAD İnşaat Yapı Sanayi sahibi Sinan Taşçı ve Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ile inşaatı gezen Penbe, tamamlanacak proje ile ilgili bilgiler aldı.  
 
TEMMUZ 2014’TE TEMSİL EDİLECEK
Yapımı devam eden VeliaPort projesi hakkında bilgilendirmede bulunan ASAD İnşaat Yapı Sanayi sahibi Sinan Taşçı “Proje kapsamında 8 blok yapılacak. 3 blok 1+1, 1 blok 3+1 ve 4 blok ise 2+1 olarak inşa edilecek. Veliaport Projesi’nin içinde sosyal alanlar, alışveriş merkezi, yüzme havuzu ve park alanları da oluşturulacak. Ayrıca site içersinde camide yapılacak. Bütün konutlar Temmuz 2014’de teslim edilecek. Biz ASAD olarak Eylül ayında 160 dairelik ilk etabı bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
 
İMZALAR ATILDI
İnşaatı gezdikten sonra açıklamalarda bulunan Penbe “Gerçekten bu proje Veliköy’e ve bu bölgeye büyük değer katacaktır. Bende yatırım amaçlı 7 tane 2+1 ve 5 tane 1+1 daire satın aldım” dedi. Daha sonra ise ASAD İnşaat Yapı ile futbolcu Ergün Penbe 12 dairenin satış sözleşmesini imzaladı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ