Paraşütçü ağaçlara çakıldı

Tekirdağ'da 600 metre yükseklikteki Nişantepe mevkiinden yamaç paraşütüyle atlayan Ahmet K., ters rüzgar nedeniyle ağaçların üzerine düşerken, paraşütçünün düşme anı kamera tarafından g?

GÜNDEM 18.06.2013 06:40:00 0
 Paraşütçü ağaçlara çakıldı
KAMERAYLA GÖRÜNTÜLENDİ
Olay, önceki gün Şarköy'ün Uçmakdere Köyü'nde meydana geldi. 600 metre yüksekliğindeki Nişantepe'den paraşütüyle atlayış yapan Ahmet K., ters rüzgar nedeniyle savrulup bodur ağaçların üzerine çakıldı. Şans eseri yara almayan sporcunun düşme anı, o sırada tepede olan Tekirdağ Doğa Sporları Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy tarafından kamerayla görüntülendi. Kazayı gördükten sonra Aksoy ve kulüp üyeleri ağaçlarda paraşütü asılı kalan İstanbul'dan gelen paraşüt sporcusu Ahmet K.'yı kurtardı.
 
YARA ALMADAN KURTULDU
belirtenTekirdağ Doğa Sporları ve Havacılık Kulübü Başkanı Kadir Aksoy, rüzgarlı havada uçuş yapan sporcunun dengesini kaybederek düştüğünü ifade ederek “Biz çekim yapıyorduk. Bir sporcunun düştüğünü kameramla kaydettim. Daha sonra amatör sporcuyu mahsur kaldığı yerden kurtardık. Allah korumuş yara almadan kurtulmuş” dedi.
 
Haber / Cihangir ARIK