NKÜ’de mezuniyet coşkusu

Namık Kemal Üniversitesi’nin 2012-2013 Akademik yılı mezuniyet töreni, Vali Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, akademisyenler, davetliler, mezun öğre

GÜNDEM 18.06.2013 06:34:00 0
 NKÜ’de mezuniyet coşkusu
5 BİN 100 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU
Tören, mezun öğrencilerin statta yerlerini almasının ardından, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı. Mezuniyet töreninde, öğrenciler adına, Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanı Ersin Kocaman bir konuşma yaparak, yaşadıkları mezuniyet sevincini dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek de törende yaptığı konuşmada “Mezuniyet, bir üniversitenin başarı simgesidir. Bugün 5 bin 100 öğrencimiz mezun oluyor. Hepsine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.
 
BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ
NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’in konuşmasının ardından Üniversiteyi dereceyle bitiren ilk 3 öğrenciye Mezuniyet ve başarı belgeleri Vali Ali Yerlikaya ve Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek tarafından verildi. Fakülte, Yüksekokulu ve Meslek Yüksekokullardan dereceye giren öğrencilere de il protokolü ve akademisyenler tarafından mezuniyet belgeleri ile hediyeleri verildi. 2012-2013 Akademik yılı mezuniyet töreni, mezun olan öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ile sona erdi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ