Yılmaz ailesinin acı günü

Kapaklı siyasetinin tanınan yüzlerinden olan 2009 AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, babasını kaybetti. 69 yaşındaki babası Necati Yılmaz’ın ölüm haberini alan Akın Yılmaz ve ai

GÜNDEM 16.06.2013 02:35:00 0
Yılmaz ailesinin acı günü
Tatil için memleketi Trabzon’a giden 2009 AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz’ın babası 69 yaşındaki Necati Yılmaz, önceki gün geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
 
ARAÇ UÇURUMDAN AŞAĞI YUVARLANDI
Edinilen bilgilere göre Trabzon’un Sürmene ilçesinden, Harman Yaylası’na gitmekte olan Necati Yılmaz’ın kullandığı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçurumdan aşağı yuvarlandı. Kapaklı siyasetinin tanınan yüzlerinden Akın Yılmaz’ın babası ve aynı zamanda ÇTSO Meclis üyesi Rahmi Yılmaz ve ÇTSO Meclisi eski üyesi M. Salih Yılmaz’ın da amcası olan Necati Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti.
 
ACI HABER TELEFONLA GELDİ
Önceki gün saat 15.30 sıralarında AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın yeğeninin sünnet düğününe katılan Akın Yılmaz, acı haberi burada kendisine gelen telefonla öğrendi. Akın Yılmaz’a ilk taziyede bulunan kişi de aynı etkinliğe katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem oldu. Babasının ölüm haberi ile sarsılan Akın Yılmaz Kapaklı’daki evinde kardeşleri ile birlikte taziyelerini kabul etti.
 
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Yılmaz ailesi cenaze için önceki akşam Trabzon’a hareket etti. Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Osman Aşık, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, 2009 Demokrat Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, AK Parti Kapaklı İlçe Yönetimi, dost ve akrabaları Yılmaz ailesinin bu acı gününde yanlarında oldu. Yılmaz Ailesi önceki akşam saat 19.00 sıralarında Trabzon’a doğru hareket etti. Necati Yılmaz, Trabzon’un Sürmene İlçesi Konak Köyü Camii’nde dün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ