Belediyeden başarılı öğrencilere tablet bilgisayar

Kapaklı Belediyesi tarafından, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen il birinciliği yarışmalarında dereceye giren Yıldızkent İlköğretim Okulu’ndan toplam 3

GÜNDEM 15.06.2013 03:51:00 0
Belediyeden başarılı öğrencilere tablet bilgisayar
Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen il birinciliği yarışmalarında dereceye giren Kapaklı Yıldızkent İlköğretim Okulu öğrencileri için ödül töreni organize edildi.   
TÖREN 10.30’DA BAŞLADI
Kapaklı Yıldızkent İlköğretim Okulu Konferans Salonu’nda dün saat 10.30’da düzenlenen ödül töreninde Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen il birinciliği yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kapaklı Belediyesi tarafından birer tablet bilgisayar hediye edildi. Tekirdağ İl birincisi olan Yıldız Erkek Masa Tenisi Takımı öğrencileri Aykut Gönül, Kaan Yazıcıoğlu ve Burak Erişmiş ödüllerini Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ayhan Arslan’ın elinden aldı.
 
KÜÇÜK SPORCULARA BAŞARILAR DİLEDİ
Yarışmalarda Tekirdağ İl üçüncüsü olan Küçük Kız Voleybol Takımı oyuncuları Gürcü Ünsal, Neslihan Tutum, Bahar Bektaş, Zeynep Bulut, Gökçe Dağdaş, Elif Dila Perim, Tuğba Can, Minel Asalan, Zehra Batur, Nurşen Barış, Doğa Erdimen ve Zeliha Memiş ise tablet bilgisayarlarını Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan’ın elinden aldı. Özkan küçük sporculara başarılar diledi. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen il birinciliği yarışmalarında il üçüncüsü olan Küçük Kız-Erkek Badminton Takımı’na ise ödülleri olan tablet bilgisayarları Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi verdi.
 
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Yarışmalarda il üçüncüsü olan Minik Kızlar Hentbol Takımı ise ödüllerini okul müdürü Önder Ayaz’ın elinden aldı. Ödül töreninde son ödülü ise Tekvando’da İl birincisi olan Ataman Gök aldı. Ödül töreninin ardından dereceye giren öğrenciler ve Kapaklı Belediyesi heyeti birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ödül Töreni’ne Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ayhan Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları Aziz Özkan ve Serpil Sevgi, Okul Müdürü Önder Ayaz, Müdür Yardımcısı Bülent Karakaş, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ