Öğretmenlerden Kaymakam Güney’e ziyaret

Comenius Okul Ortaklığı Projesi kapsamında Şarköy’e gelen öğretmenler Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney’i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 14.06.2013 23:42:00 0
Öğretmenlerden Kaymakam Güney’e ziyaret
HEDİYELER SUNDULAR
Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' ne bağlı Hoşköy Ortaokulu tarafından 2012-2014 yılları arasında yürütülmekte olan Comenius Okul Ortaklığı Projesi kapsamında, projeye dahil; İtalya, İngiltere,Almanya ve Polonya 'dan İlçemizi ziyarete gelen  16 öğretmen Kaymakam Güney’i ziyaret etti. Güney, misafir öğretmenlerle proje ve ülkeleri hakkında sohbet etti.  Güney onlara çeşitli hediyeler verdi, misafir öğretmenlerde Kaymakam Güney’e ülkelerini tanıtan hediyeler sundular.    
 
ALKIŞLARLA EŞLİK ETTİLER
Ardından Kaymakamlık Toplantı Salonunda proje kapsamında düzenlenen etkinliğe Kaymakam Zekeriya Güney, Şarköy Belediye Başkan Yardımcısı Efrayim Galip, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatma Nevin Çubukçuoğlu ile okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Proje sorumlusu öğretmenler tarafından proje hakkında bilgi verilmesinin ardından öğrenciler tarafından şarkılar söylendi.  Söylenen şarkılara misafir öğretmenler alkışlarla tempo tuttu.  Ardından Almanya’dan gelen misafir öğretmenin gitar eşliğinde seslendirdiği ülkesine ait şarkı da beğeniyle dinlendi. Etkinliğin ardından misafir öğretmenler ile öğrenciler  Hükümet Binası önünde  Kaymakam Güney ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
Haber / Cihangir ARIK