Mezuniyet coşkusuna kardeş öğrenciler de ortak oldu

Debre Belediyesi Meclis üyeleri ve Zdravko Cockovski Okulu öğrencileri dün Kapaklı’ya geldi. Geçtiğimiz ay Makedonya’nın Debre şehrine giden Kapaklı Çok Programlı Lisesi öğrencileri Debre Belediyesi mecli

GÜNDEM 13.06.2013 23:38:00 0
 Mezuniyet coşkusuna kardeş öğrenciler de ortak oldu
Kapaklı Çok Programlı Lisesi 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı sonunda 153 öğrencisini mezun etti.
  1. YARIŞMALAR YAPILDI
  2. Okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreninde, değişik eğlence ve yarışmalar yapıldı. Öğrenciler, çuval yarışı, hamburger yeme yarışı ve müzik yarışmalarıyla katılımcılara neşeli dakikalar yaşattı. Oğuzhan Dursun, Ömer Akçay, Seda Çağlar, Zeynep Örs ve Gül Tunç ile Gaye Ayaş adlı öğrencilerin iştirak ettiği müzik yarışmasında Oğuzhan Dursun, jürinin değerlendirmesi sonucunda en güzel şarkı yorumlayan olarak birinci seçildi. Hamburger yarışmasında ise Çağdaş Aslantürk bir hamburgeri bitirerek, yeme yarışmasında birinci oldu. 
  3.  
  4. 153 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU
  5. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılı sonunda 12/A, B, C,D,E,F ve muhasebe sınıflarından 153 öğrenci mezun oldu. Sınıflar ayrı ayrı sahneye çıkarak konukları selamlayıp, daha sonrada keplerini havaya fırlattılar. Mezuniyet Törenine Kapaklı Çok Programlı Lisesi Müdürü Süleyman Berki, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür vekili Yalçın Memiş, Makedonya’nın Debre Belediyesi Meclis üyeleri, Debre Beldesi Zdravko Cockovski Okulu öğrencileri, Kapaklı Çok programlı Lisesi öğrencileri velileri ve vatandaşlar katıldı. 
  6.  
  7. KARDEŞ ÖĞRENCİLER DE KATILDI
  8. Kapaklı Çok Programlı Lisesi mezuniyet törenlerini izleyen Zdravko Cockovski Okulu öğrencileri, arkadaşlarıyla eğlenceli saatler geçirdi. Okul Bahçesinde gerçekleştiren mezuniyet töreni, saat 16.00’da başlayarak saat 21.30’a kadar devam etti.
Haber / Asim YAVUZ