Öğrencilerden resim sergisi

Kapaklı Cumhuriyet Ortaokulu Resim Öğretmeni Adnan Özcan önderliğinde 35 teknikte hazırlanan resimler okulda açılan sergi ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Yüzlerce eserin bulunduğu sergi Cuma günü saat 14

GÜNDEM 12.06.2013 01:49:00 0
 Öğrencilerden resim sergisi
Kapaklı’da eğitim öğretim veren Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin yaptığı resimler, dün açılan yılsonu sergisinde sergileniyor.

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİ
Dün saat 14.00’da Cumhuriyet Ortaokulu’nda gerçekleşen sergi açılışına Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Arslan, AK Parti Kapaklı eski Belediye Başkan Adaylarından Akın Yılmaz, Okul Müdürü İlkay Cabalar, ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
 
 
TAM NOT ALDILAR
Serginin açılış kurdelesini Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ve Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ayhan Arslan birlikte kesti. Açılışın ardından protokol üyeleri, Cumhuriyet Ortaokulu 5-6-7-8’inci sınıf öğrencilerinin resim öğretmenleri Adnan Özcan ile hazırladıkları birbirinden güzel çalışmaları beğeniyle incelediler. Yaptıkları çalışmayla göz dolduran öğrenciler sergiye katılanlardan tam not aldı.
 
“CUMA GÜNÜNE KADAR AÇIK KALACAK”
Çalışmalarda kuru boya, pastel boya, sulu boya, kara kalem çalışmalarının yanında özgün tasarım çalışmalarının çeşitli teknikler bir arada kullanıldığını belirten Resim öğretmeni Adnan Özcan “5-6-7-8’inci sınıf öğrencilerimizin sene başından itibaren yaptıkları resim çalışmalarını sergiledik. 35 teknikle hazırlanmış yüzlerce resmin yer aldığı sergimiz Cuma günü saat 14.00’e kadar açık kalacak. Sergide büyük emeği olan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü İlkay Cabalar da üç gün sürecek serginin, resim öğretmeni ve öğrencilerin bir yıllık emekleri ile gerçekleştiğini belirterek herkese teşekkür etti. Geleceğin teminatı olan öğrencileri başarılı, nitelikli ve en üst düzeyde ülkesine ve milletine hizmet eder şekilde görmenin okul idarecileri olarak kendilerini memnun ettiğini ifade eden Cabalar “Sergiyi gezdiğimizde öğretmenin ne kadar önemli olduğunu, çocuklarımızın rehberleri olduğunda yeteneklerini nasıl ortaya çıkardıklarına şahit olduk. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
 
Haber / Asim YAVUZ