Veliaport yükseliyor

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy’de 5 bloktan oluşan 200 dairenin teslim edilmesinin ardından 8 blok ve 320 daireyi kapsayan VeliaPort’un ikinci etabının yapımı tüm hızıyla devam ettiğini

GÜNDEM 12.06.2013 01:43:00 0
 Veliaport yükseliyor
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir yapımı devam eden VeliaPort projesi hakkında açıklama yaptı.
 
HERHANGİ BİR AKSAKLIK YOK
Belindir, geçtiğimiz aylarda VeliaPort Projesi ihalesinin gerçekleştirilmesi ve sözleşmenin imzalanmasının ardından şu ana kadarki süreçte iş programına yönelik herhangi bir aksaklık olmadığını belirterek, “Yüklenici firma Asad İnşaat, sözleşmeye uygun olarak çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor” dedi. VeliaPort Projesi kapsamında 8 blok yapılacağını belirten Hanifi Belindir, “3 blok 1+1, 1 blok 3+1 ve 4 blok ise 2+1 olarak inşa edilecek” dedi.
 
YÜKSEKOKUL DA YAPILACAK
Başkan Hanifi Belindir, VeliaPort Projesi’nin Veliköy’e ve bölgeye değer katacak bir proje olduğunu söyledi. VeliaPort Projesi’nin içinde sosyal alanlar, alışveriş merkezi, yüzme havuzu ve park alanlarının da oluşturulacağını söyleyen Belindir “Namık Kemal Üniversitesi ile imzalanan protokol kapsamında bölgede bir yüksek okul yapılacak. Burada eğitim-öğretim görecek olan öğrencilerimizin VeliaPort’taki 1+1 dairelerde uygun şartlarda barınma imkânı bulabileceğini tahmin ediyoruz” diye konuştu.
 
ÖNEMLİ BİR YERLEŞİM MERKEZİ OLACAK
Belindir, VeliaPort'un 17 dönüm alan üzerine inşa edileceğini ifade ederek “VeliaPort gibi projelerin yapılıp hayata geçirilmesiyle Veliköy, bölgenin önemli ve gözde yerleşim yerlerinden biri haline gelecek” dedi.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ