Ordulular, İsmail Türüt’le coştu

Kapaklı Ordulular Derneği 3. Geleneksel Piknik Şöleni ile Kapaklı ve çevre ilçe ve beldelerde yaşayan Ordulu hemşerilerini bir araya getirdi. Kazak Gölü'ndeki piknikte Karadenizli ünlü sanatçı İsmail Tür?

GÜNDEM 10.06.2013 21:53:00 0
Ordulular, İsmail Türüt’le coştu
Kapaklı Ordulular Derneği'nin Kazak Gölü'nde düzenlediği 'Geleneksel Piknik Şöleni'nde Ordulular eğlenceye doydu.
 
ŞÖLEN OLDUKÇA RENKLİ GEÇTİ
Hafta sonu Kazak Gölü'ndeki Kapaklı Ordulular Derneği'nin 3. Geleneksel Piknik Şöleni oldukça renkli geçti. Yöresel yiyeceklerin yapıldığı piknikte Ordulular, ünlü Karadenizli sanatçı İsmail Türüt’ün konseri ile eğlenceye doydu. Pikniğe CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İl Genel Meclis Üyesi M. Zeki Gürcün, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Güven, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, Kapaklı ve Çerkezköy siyasi parti temsilcileri, Dernek Üyeleri ve çok sayıda Ordulu katıldı.
 
PİKNİK AĞASI HARUN BEK OLDU
Kapaklı Ordulular Piknik Şöleni’nde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, derneklerin siyasete alet edilememesi gerektiğini belirterek, “Ordulular Derneği, Kapaklı ve Çerkezköy’de birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği derneklerden birisidir” dedi. Şölen’de desteklerinden dolayı CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür plaketi takdim edildi. Orduluların düzenlediği Piknik Şöleni'nde bu yılın Piknik Ağası ise Derneğe 20 bin TL bağışta bulunan Harun Bek oldu. Piknikte ayrıca Dernek yararına bir bilgisayar da açık artırmayla satıldı. Bilgisayar bin 500 TL'ye Piknik Ağası Harun Bek tarafından satın alındı.
 
KİMSENİN ARKA BAHÇESİ DEĞİLİZ
Pikniğe katılan herkese teşekkür eden Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Mustafa Açkıcı, “Derneğimizin düzenlediği piknik şöleninde Ağa seçilen Harun Bek’e gerçek bir Ordulu olduğu için ve her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum” dedi. Açkıcı, “Biz dernek olarak kimsenin hiçbir siyasi görüşün arka bahçesi değiliz. Bütün siyasi partilere eşit mesafedeyiz. Bütün Ordulu hemşerilerimi Derneğimize sahip çıkmaya davet ediyorum. Ben ve yönetim kurulum elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bütün Ordulu hemşerilerimizin de taşın altına elini koymasını ümit ediyorum” diye konuştu.
 
BOL BOL HORON OYNADILARFDEME
Ordulular piknik şöleninde piknik ağasının belirlenmesi ve konuşmaların yapılmasının ardından Karadeniz’in yetiştirdiği ünlü sanatçılardan İsmail Türüt sahne aldı. Kazak Gölü’nde düzenlenen 3. Geleneksel Kapaklı Ordulular Piknik Şöleni’ne katılan vatandaşlar, Türüt’ün seslendirdiği birbirinden güzel ve hareketli şarkılarla bol bol horon oynadı ve söylenen türkülere eşlik etti. Ordulular Pikniği dolayısıyla Kapaklı’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten İsmail Türüt, Ordu denince akla gelen isimlerin başında yer alan ünlü sanatçı rahmetli Kamil Sönmez’i de unutmadı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ