Başkan Mandalı’nın torununa görkemli düğün

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın torunu Arça Yusuf Sucu erkekliğe ilk adımını attı.

GÜNDEM 10.06.2013 20:25:00 0
 Başkan Mandalı’nın torununa görkemli düğün
YAKINDAN İLGİLENDİLER
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın torunu Arça Yusuf Sucu’nun sünnet d
üğünü siyaset, ticaret dünyasının ve cemiyet hayatının tanınan simalarını bir araya getirdi. Cumartesi günü 14.00 - 24.00 saatleri arasında Kazak gölünde yapılan sünnet düğününe siyasi birçok isim katılırken, Arça Yusuf Sucu’nun anne-babası Arzu Mandalı Sucu-Çağdaş Sucu, i Fatma-İrfan Mandalı ve Nilüfer-Hayrullah Sucu çifti misafirleri ile yakından ilgilendiler.
 
MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNDU
Düğünde anne Arzu Mandalı Sucu ile baba Çağdaş Sucu’nun mutluluğu ise gözlerinden okundu. Sünnet düğününe katılan tüm dost ve akrabalar, pasta kesildikten sonra çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Torununun bu mutlu gününü gören Başkan İrfan Mandalı torununa dillere destan sünnet şöleni düzenledi.
 
TEŞEKKÜR ETTİ
Torunu Arça ile birlikte oynayarak mutluluğunu dostlarıyla paylaşan Başkan Mandalı “Allah herkese böyle mutlu günler göstersin. Bugün düğüne katılarak bizleri yalnız bırakmayan protokol üyelerimize, dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Kazak Gölü piknik alanında gerçekleştirilen sünnet düğününde 3 bine yakın davetliye yemek verildi. Gecenin geç saatlerine kadar süren sünnet düğününde Arça Yusuf Sucu ve davetliler unutulmaz bir gün yaşadı.
 
Haber / Ahmet KARDEŞ