Portekiz’den dönen öğrencilerden Demirtaş’a ziyaret

Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi Öğrencileri Portekiz Gezisi sonrası Havsa Kaymakamı Barış Demirtaş´ı ziyaret ettiler.

GÜNDEM 10.06.2013 19:16:00 0
 Portekiz’den dönen öğrencilerden Demirtaş’a ziyaret
SEMİNER VERMEK İSTİYORUZ
Öğrenciler ile bu projeye katılan öğretmenleri Özlem Gökalp “Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları hayat boyu öğrenme Leonardada Vinci programı” kapsamında yürütülen Mesleki ve Evrensel Değerlerimiz Yaklaşımlar başlıklı LDV Hareketlilik Projesi Kapsamında Portekiz de çeşitli şehirlerde farklı okullardaki okul öncesi eğitim kurumlarına giderek gözlemlerde bulunuldu. Barcelos, Braga ve Guimaraes de 6 farklı kul öncesi kuruma gidildiği bunların 4 tanesinin sadece okul öncesi eğitim verdiği belirtildi. 12 gün süren proje gezilerinin kendilerine çok şey kattığını belirten Gökalp ilçemizdeki okul öncesi eğitim veren okullarımızdaki arkadaşlarımıza yaptığımız incelemeler konusunda seminer vermek istiyoruz” dedi.
 
DESTEKLERİZ
Kaymakam Barış Demirtaş öncelikle projeye katılan 7 öğrenciye orada gözlemlediklerini sordu ve 7 öğrenci kendilerince ülkemizde olmasını istedikleri farklılıkları belirttiler. Demirtaş Avrupa birliği projeleri kapsamında yapılan ziyaretin ülkemize farklılıklar getireceğini belirterek seminer düşüncesini olumlu buldu. Demirtaş “Bunu bir dergi hazırlayarak geleceğe taşımalısınız ve bizler de sizleri bu konuda sonuna kadar destekleriz” dedi.
 
Haber / Menşure KARDEŞ