Emniyete 10 araç tahsis edildi

Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 adet aracın tahsis edilmesiyle ilgili olarak protokol imzalandı.

GÜNDEM 6.06.2013 23:33:00 0
 Emniyete 10 araç tahsis edildi
PROTOKOL İMZALANDI
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen protokol töreni Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hasan Güngör ve İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa İzzet Ersoy’un katılımıyla gerçekleşti. Başkan Baysan ve İlçe Emniyet Müdürü Şardağı, Çorlu Belediyesi tarafından ihale yoluyla kiralanarak tahsis edilen 10 adet aracın teslimiyle ilgili protokolü imzaladı. Başkan Baysan yaptığı açıklamada: “Çorlu’da huzur ve güvenliğin sağlanabilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 10 adet aracı tahsis etmiş bulunuyoruz. Başta emniyet teşkilatımız olmak üzere Çorlumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
DAHA VERİMLİ HİZMET VERECEK
İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı ise tahsis edilen 10 adet araç sayesinde, emniyet birimlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde Çorlu halkına hizmet vereceğini ifade ederek, Başkan Baysan’a teşekkür etti.
 
Haber / Cihangir ARIK