Koyun otlatırken yıldırım çarptı

Çorlu’da koyunlarını otlatan 72 yaşındaki evli bir çocuk babası Salih Başoğlu yıldırım çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GÜNDEM 6.06.2013 12:23:00 0
Koyun otlatırken yıldırım çarptı
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay, önceki akşam saat 19.30 sıralarında Çorlu'ya bağlı Sarılar Köyü Fidanlık mevkiinde meydana geldi. 72 yaşındaki Salih Başoğlu kendisine ait 6 küçükbaş hayvanını otlatmak için köyün Fidanlik mevkiine geldi. Burada sağanak yağmur yağışına yakalanan Başoğlu koyunları ile birlikte bir ağacın altına sığındı. Bu sırada yıldırım isabet eden Salih Başoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.
 
BEKÇİ BULDU
Olayda, Başoğlu'nun koyunlarının başıboş olarak geldiğini gören çiftlik bekçisi az ilerde Salih Başoğlu'nun cesedini buldu ve jandarma ekiplerine haber verdi. Ekiplerin çevrede inceleme yaptığı sırada ölüm haberini alan kızı Selma Fenoscu, babasının cesedinin başında elinden tutarak gözyaşı döktü. Jandarma ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Başoğlu'nun cesedi otopsi Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. 3 koyunun da yıldırım çarpması sonucu telef olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
Haber / Gökhan TEKER